Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Huvilat Kuopio

122 €
Rauhalahti Holiday Centre Villas

Rauhalahti Holiday Centre Villas

3.5 kautta 5.0 Rauhankatu 3, Kuopio
Rauhalahti Holiday Centre Villas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Katiskaniemi Nature Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huvilat tarjoavat keittiöt ja patiot.
Hae hinnat
Karkutahko Villas

Karkutahko Villas

3.5 kautta 5.0 Tahkomäentie 154, Kuopio, Itä-Suomi
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Tahko-Tours

Tahko-Tours

3.5 kautta 5.0 Hirsivalkamantie 1, Kuopio, Pohjois-Savo
Tahko-Tours sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
554 €
Villa Tahkovuoressa

Villa Tahkovuoressa

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Huvila tarjoaa television ja pesukoneen.
664 €
Tahkovuori Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Tahkovuori Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation ja television.
406 €
Tahkovuori Talo, Nukkuu 6

Tahkovuori Talo, Nukkuu 6

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Huvila tarjoaa pation ja television.
540 €
2 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 6 Ilmaisella Wifi-yhteydellä

2 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 6 Ilmaisella Wifi-yhteydellä

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Tahkon hiihtokeskus. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
808 €
Tahkovuori Talo, Nukkuu 8

Tahkovuori Talo, Nukkuu 8

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Huvila tarjoaa keittiön ja television.
747 €
Tahkovuori Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Tahkovuori Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Huvila tarjoaa asiakkaille pation ja television.
Hae hinnat
Villa Lastukoski, Suomi

Villa Lastukoski, Suomi

Nilsiän kirkko on 15,7 kilometrin ja Simolan uimaranta on 19,2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Tahkon hiihtokeskus ja Tahko Golf ovat myös 32 kilometrin päässä.
414 €
Lehtomaki Talo, Nukkuu 6

Lehtomaki Talo, Nukkuu 6

Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Tahkon hiihtokeskus. Huvila tarjoaa television ja astianpesukoneen.
484 €
Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 5 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 5 Kanssa

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahkon hiihtokeskus. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja astianpesukoneen.
Hae hinnat
Villa Ozero

Villa Ozero

4.0 kautta 5.0 Tahkokuja 3 B 1, Kuopio, East Finland
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Tahkovuoressa

Villa Tahkovuoressa

Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tahko Golf. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja television.
373 €
Kinnulanlahti Talo, Nukkuu 4

Kinnulanlahti Talo, Nukkuu 4

Tarinaharjun Nature Reserve, Siilinjärven kirkko ja TarinaGolf ovat 32 kilometrin päässä tästä huvilasta. Korkeakoski ja Veneranta ovat myös 40 kilometrin päässä.

Kohteen Kuopio Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Kuopio parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Kuopio Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Kuopio Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Kuopio Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Kuopio näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Kuopio

Kohteen Kuopio Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Kuopio Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Kuopio

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.