Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat 8. arrondissementti hotellit

L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe 299 €
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

51-57 rue de Courcelles, Pariisi, Paris
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Monceau (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 487 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.

  Sofitel Paris Le Faubourg 443 €
  Sofitel Paris Le Faubourg

  Sofitel Paris Le Faubourg

  15 Rue Boissy D Anglas, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sofitel Paris Le Faubourg on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 148 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

   Buddha-Bar Hotel Paris 432 €
   Buddha-Bar Hotel Paris

   Buddha-Bar Hotel Paris

   4 rue d'Anjou, Pariisi, Ile de France
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Buddha-Bar Hotel Paris on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Champs-Élysées on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1734 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hôtel de Sers 390 €
    Hôtel de Sers

    Hôtel de Sers

    41 Avenue Pierre 1er de Serbie, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hôtel de Sers on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

     Hotel Balzac 292 €
     Hotel Balzac

     Hotel Balzac

     6 Rue Balzac, Pariisi, Paris
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Balzac on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 5 tähden hotellissa on 69 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

      Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées 352 €
      Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

      Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

      7 Rue De Berri, Pariisi, Paris
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä vuonna 1889 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Hôtel San Régis 430 €
       Hôtel San Régis

       Hôtel San Régis

       12 Rue Jean Goujon, Pariisi, Paris
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hôtel San Régis on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

        Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel 311 €
        Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

        Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

        39 avenue de Wagram, Pariisi, Paris
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 118 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.

         Viimeksi varatut 8. arrondissementti Hotellit

         Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.