Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat 8. arrondissementti hotellit

259 €
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe

5.0 kautta 5.0 51-57 rue de Courcelles, Pariisi, Paris
L'Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lido. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 487 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
418 €
Sofitel Paris Le Faubourg

Sofitel Paris Le Faubourg

5.0 kautta 5.0 15 Rue Boissy D Anglas, Pariisi, Paris
Sofitel Paris Le Faubourg on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 148 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
405 €
Buddha-Bar Hotel Paris

Buddha-Bar Hotel Paris

5.0 kautta 5.0 4 rue d'Anjou, Pariisi, Ile de France
Buddha-Bar Hotel Paris on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Champs-Élysées on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1734 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
314 €
Hôtel de Sers

Hôtel de Sers

5.0 kautta 5.0 41 Avenue Pierre 1er de Serbie, Pariisi, Paris
Hôtel de Sers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
264 €
Hotel Balzac

Hotel Balzac

5.0 kautta 5.0 6 Rue Balzac, Pariisi, Paris
Hotel Balzac on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 5 tähden hotellissa on 69 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
421 €
Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées

5.0 kautta 5.0 7 Rue De Berri, Pariisi, Paris
Hotel Lancaster Paris Champs-Elysées on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1889 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
395 €
Hôtel San Régis

Hôtel San Régis

5.0 kautta 5.0 12 Rue Jean Goujon, Pariisi, Paris
Hôtel San Régis on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
239 €
Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel

5.0 kautta 5.0 39 avenue de Wagram, Pariisi, Paris
Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 118 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
257 €
Le Pavillon des Lettres

Le Pavillon des Lettres

4.0 kautta 5.0 12 Rue Des Saussaies, Pariisi, Paris
Le Pavillon des Lettres on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.

Viimeksi varatut 8. arrondissementti Hotellit

Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.