Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat 8. arrondissementti hotellit

Sofitel Paris Le Faubourg 443 €
Sofitel Paris Le Faubourg

Sofitel Paris Le Faubourg

15 Rue Boissy D Anglas, Pariisi, Paris
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sofitel Paris Le Faubourg on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 148 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

  Hotel Marignan Champs-Elysées 275 €
  Hotel Marignan Champs-Elysées

  Hotel Marignan Champs-Elysées

  12 Rue De Marignan, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Marignan Champs-Elysées on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1858 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Hotel Le A 199 €
   Hotel Le A

   Hotel Le A

   4 rue D'Artois, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Le A on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Champs Elysees Plaza Hotel 299 €
    Champs Elysees Plaza Hotel

    Champs Elysees Plaza Hotel

    35 Rue De Berri, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Champs Elysees Plaza Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 39 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

     Hôtel San Régis 430 €
     Hôtel San Régis

     Hôtel San Régis

     12 Rue Jean Goujon, Pariisi, Paris
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hôtel San Régis on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1857 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

      Hôtel Claridge 234 €
      Hôtel Claridge

      Hôtel Claridge

      37, rue François 1er, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hôtel Claridge on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Maison Albar Hotels Le Diamond 170 €
       Maison Albar Hotels Le Diamond

       Maison Albar Hotels Le Diamond

       4 Rue de la Pepiniere, Pariisi, Paris
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Maison Albar Hotels Le Diamond on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boulevard Haussmann (bulevardi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 72 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

        Hotel Vernet - Paris Champs Elysées 396 €
        Hotel Vernet - Paris Champs Elysées

        Hotel Vernet - Paris Champs Elysées

        25 Rue Vernet, Pariisi, Paris
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Vernet - Paris Champs Elysées on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Viimeksi varatut 8. arrondissementti Hotellit

         Viimeisimmät 8. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.