Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Agia Paraskevi

City Circus Athens - Hostel 60 €
City Circus Athens - Hostel

City Circus Athens - Hostel

16 Sarri, Psirri, Ateena
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  City Circus Athens - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

  Athens Choice 38 €
  Athens Choice

  Athens Choice

  45 Veranzerou St., Ateena
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Athens Choice on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   Sparta Team Hotel - Hostel 18 €
   Sparta Team Hotel - Hostel

   Sparta Team Hotel - Hostel

   21 Menandrou Str, Ateena, Attiki
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sparta Team Hotel - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Monastirakin kirpputori on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 44 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Dioskouros Hostel 26 €
    Dioskouros Hostel

    Dioskouros Hostel

    6 Pittakou, Ateena
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dioskouros Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hadrianuksen kaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

     Acropolis View Dream 24 €
     Acropolis View Dream

     Acropolis View Dream

     17 Michail Voda, Ateena
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Acropolis View Dream on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Bedbox Hostel 42 €
      Bedbox Hostel

      Bedbox Hostel

      11 Poliklitou, Ateena
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bedbox Hostel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       Athens Backpackers Hae hinnat
       Athens Backpackers

       Athens Backpackers

       12, Makri St., Ateena, Attiki
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Athens Backpackers on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hadrianuksen kaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

        Mosaikon Hostel 82 €
        Mosaikon Hostel

        Mosaikon Hostel

        Kolokotroni 61, Ateena
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mosaikon Hostel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Zorbas Hotel - Hostel 32 €
         Zorbas Hotel - Hostel

         Zorbas Hotel - Hostel

         10 Gkyilfordou, Ateena
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Zorbas Hotel - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          Orpheus Hotel - Hostel 20 €
          Orpheus Hotel - Hostel

          Orpheus Hotel - Hostel

          Chalkokondyli 58, Omonoia, Ateena
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Orpheus Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 41 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

           Pella Inn Hostel 45 €
           Pella Inn Hostel

           Pella Inn Hostel

           104 Ermou & 1 Karaiskaki, Ateena
             
            1.0 kautta 5.0 Tähteä

            Pella Inn Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Nubian Hostel 42 €
            Nubian Hostel

            Nubian Hostel

            Mavromichali 47, Ateena
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Nubian Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan akatemia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Agia Paraskevi ebookersilta

             Kohteen Agia Paraskevi hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Agia Paraskevi

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Agia Paraskevi niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Agia Paraskevi. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Agia Paraskevi Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Agia Paraskevi Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Agia Paraskevi vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Agia Paraskevi parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Agia Paraskevi kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Agia Paraskevi saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Agia Paraskevi!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Agia Paraskevi

             Näytä kaikki 3 980 majoitusliikettä kohteessa Agia Paraskevi
             Hotel Park 41 €
             Hotel Park

             Hotel Park

             1-5 Konstantinou Paleologou, Agia Paraskevi, Attiki
               
              2.0 kautta 5.0 Tähteä

              American College of Greece ja Agia Paraskevin aukio 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Iaso-aluesairaala ja Hygeian sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Halandrin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Doukissis Plakentiasin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

              Valashouse 145 €
              Valashouse

              Valashouse

              13 Aristoteli Valaoritou, Agia Paraskevi, Attiki
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Iaso-aluesairaala ja Agia Paraskevin aukio 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. American College of Greece ja Hygeian sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Nomismatokopion asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Holargosin asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

               Viihtyisä ja Rentouttava Huoneisto Agia Paraskevissa Hae hinnat
               Viihtyisä ja Rentouttava Huoneisto Agia Paraskevissa

               Viihtyisä ja Rentouttava Huoneisto Agia Paraskevissa

               11 Idras, Agia Paraskevi, Attica
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                American College of Greece ja Agia Paraskevin aukio 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Iaso-aluesairaala ja Hygeian sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Halandrin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Doukissis Plakentiasin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

                Tervetuloa Studio-minuutteihin Kaupungin Keskustasta 56 €
                Tervetuloa Studio-minuutteihin Kaupungin Keskustasta

                Tervetuloa Studio-minuutteihin Kaupungin Keskustasta

                17 Troados, Agia Paraskevi, Attica
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Agia Paraskevin aukio ja American College of Greece sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Iaso-aluesairaala ja Hygeian sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Agia Paraskevin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Halandrin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.