Almaty matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Almaty – Lennot ja hotelli

Voisiko Almaty olla unelmiesi täyttymys? Päiväkausia kestävistä tutkimusretkistä aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on lomailun asiantuntija.

Varaamalla lentoliput ja hotellin yhdessä voit säästää jopa .

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on loputon määrä seikkailuja. Kansainvälinen verkostomme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500000 majoitusliikettä. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, me viemme sinut sinne.

Jos varaat matkapaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman hinnan kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Mitä siis enää mietit?

Etsitpä sitten metropolin hohtoa tai eksoottista rantakohdetta, me voimme auttaa matkakuumeesi parantamisessa. Varausehtoja sovelletaan.

Almaty – Matkat

Mikäli haluat suosituksia hienoista lomakohteista, valitse Almaty – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin tarjoavat lomailijalle paljon: nähtävää ja koettavaa on loputtomasti.

Uusien ihmisten tapaaminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tällä alueella on noin 2 000 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Matkaamalla siitä 980 km luoteeseen pääset koko maan pääkaupunkiin (Astana). Jos kuitenkin päätät seikkailla 25 km itään, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Talğar.

Tutkijoiden mukaan retki puistoon on hyvä tapa lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tieteelle ei kannata väittää vastaan, joten varmista, että suuntanasi on 28 Panfilov Heroes Memorial Park (puisto).

Hengähdä hetki ja bongaile erilaisia lintulajeja kohteessa Suuri Almatyjärvi, joka on tunnettu järvi tällä alueella.

Kazakstanin kansallismuseo kertoo monista kaupungin historian tärkeimmistä salaisuuksista. Museo tuo esiin monien olennaisten tietojen, esineiden, ihmisten ja tapahtumien kautta sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, mietipä hetki naapureita kohteessa Presidentinlinna. Tämän arvokkaan rakennuksen silmiinpistävää arkkitehtuuria ja upeaa interiööriä on melkeinpä mahdotonta selättää.

Jos olet uskonnollinen tai vain kiinnostunut oppimaan uusia asioita, vierailu kohteessa Almatyn katedraali tuo varmasti lisää merkitystä lomaasi.

Käy katsomassa, mitä ohjelmaa monien suosima Almatyn oopperatalo järjestää paikalla ollessasi. Illallinen ulkona ja sitä seuraava laadukas show ovat aina nappivalinta!

Talvikuukausina Shymbulakin laskettelukeskus täyttyy elämästä, kun talvilajien harrastajat maan joka kolkasta kerääntyvät viettämään talvilomaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Almaty

Miten löytää kohteen Almaty matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Almaty. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Almaty lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Almaty pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Almaty?

Juuri nyt kohteeseen Almaty saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Almaty itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Almaty ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Almaty?

Kohteen Almaty suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Almaty halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Almaty

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Almaty
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Almaty

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.