Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ashkelon – Matkat

Avaa itsesi uusille elämyksille ja ota suunnaksi Ashkelon. Matka antaa mahdollisuuden nauttia paikan ja lähiseudun ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Ashkelon – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoituspaikka sekä kaikki unohtumattomat elämykset – ebookers varmistaa, että mielenkiintoinen Ashkelon on takuulla unohtumaton lomakohde.

Tahdotko matkallesi vähän enemmän käyttörahaa? Säästät parhaimmillaan jopa 9.6%^, kun hankit lentoliput ja hotellit yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Toteuta haaveittesi lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkan varattuasi löydätkin sattumalta muualta edullisemman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me pistämme paremmaksi ja palautamme erotuksen.

Matkatoiveet ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi, unelmoitpa sitten meren aalloista tai jännittävästä elämysmatkasta.

Varausehtoja sovelletaan.

Ashkelon – Matkat

Maan pääkaupunki Jerusalem sijaitsee 60 km itään kohteesta Ashkelon.

Tee rentouttava kävelyretki ja nauti samalla raikkaasta meri-ilmasta kohteissa Gordon-ranta ja Frishman-ranta.

Luonnon monimuotoisuutta voit ihastella monissa paikoissa kaupungin lähialueilla. Vain 45 km:n päässä sijaitseva Soreqin luola on upea paikka aloittaa luonnon tutkiminen. Myös Matkailutoimisto on kaunis luontokohde, jonne on matkaa 50 km.

Tutustu seudun historiaan sellaisissa paikoissa kuten Šeikki Awadin hauta.

Kiinnostaako jalkapallo? Vedä siis yllesi joukkueen värit ja lähde katsomaan, miten Hapoel Tel Aviv kaataa vastustajansa. Bloomfieldin stadion sijaitsee 45 km:n päässä kaupungissa Tel Aviv, ja sitä käyttävät myös Maccabi Tel Aviv ja Bnei Yehuda Tel Aviv. Tämän lisäksi siellä järjestetään usein konsertteja.

Ashkelonin ranta on näkemisen arvoinen. Seuraavaksi voitkin käydä ottamassa lomakuvia kohteessa Askalonin kansallispuisto.

Jos matkustat lentoteitse, lentoasemasi on mitä todennäköisimmin Ben Gurion (TLV), joka sijaitsee 45 km koilliseen. Kerää matkatavararat kasaan, tarkista reitti etukäteen ja muista laittaa herätys päälle.

Ashkelon – Hotellit

Toimi nyt, ettet jää ilman! Valitse majoituksesi mahdollisimman pian! ebookersin matkaoppaassa on vain 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Haluatko vain rentoutua tällä lomalla? Hengitä syvään ja tunne mielesi rauhoittuvan, kun sujahdat puhtaiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Dan Gardens Ashkelon ja Holiday Inn Ashkelon.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ashkelon

Näytä kaikki 62 majoitusliikettä kohteessa Ashkelon
Harlington Ashkelon

Harlington Ashkelon

9 Yekutiel Adam, Ashkelon
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Harlington Ashkelon on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Askalonin huvivenesatama ...

  Harlington Ashkelon105 €

  Harlington Ashkelon105 €
  Leonardo Hotel Ashkelon

  Leonardo Hotel Ashkelon

  11 Golani Street, Ashkelon
    
    

   Leonardo Hotel Ashkelon on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Askalonin huvivenesatama. ...

   Leonardo Hotel Ashkelon136 €

   Leonardo Hotel Ashkelon136 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.