Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Ateena

Urban Nest - Suites & Apartments 160 €
Urban Nest - Suites & Apartments

Urban Nest - Suites & Apartments

30 Karaiskaki, Ateena
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Urban Nest - Suites & Apartments on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Chroma lodge 60 €
  Chroma lodge

  Chroma lodge

  Marathonos avenue 72, Rafina-Pikermi, Attica
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Chroma lodge on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Maryflower Premium Apartments Piraeus 84 €
   Maryflower Premium Apartments Piraeus

   Maryflower Premium Apartments Piraeus

   El.venizelou 51, Pireus
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Maryflower Premium Apartments Piraeus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piraeuksen satama. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja älytelevision.

    Urban Stripes 128 €
    Urban Stripes

    Urban Stripes

    Veikou 37, Koukaki, Ateena
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Urban Stripes on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Akropolis-museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

     Heritage Boutique Apartments 118 €
     Heritage Boutique Apartments

     Heritage Boutique Apartments

     37 Kolokotroni & Romvis, Ateena
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Heritage Boutique Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 22 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Olympus Residence 217 €
      Olympus Residence

      Olympus Residence

      14 Pafsaniou Str., Ateena, Attiki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Olympus Residence on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Panathenaic Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       ToStay Loft 87 €
       ToStay Loft

       ToStay Loft

       9 Agias Eleousis, Ateena
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        ToStay Loft sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kattoterassin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Holiday Suites 98 €
        Holiday Suites

        Holiday Suites

        4 Arnis Street, Ateena, Attiki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa 5 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Acro & Polis 138 €
         Acro & Polis

         Acro & Polis

         11 Erotokritou, Plaka, Ateena
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Acro & Polis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roomalainen agora. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Olala Syntagma Apartments 51 €
          Olala Syntagma Apartments

          Olala Syntagma Apartments

          28 Lekka, Ateena
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Olala Syntagma Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Dinostratus House 68 €
           Dinostratus House

           Dinostratus House

           32 Dinostratou, Ateena
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Dinostratus House on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hadrianuksen kaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Omnia Pagrati Apartments 50 €
            Omnia Pagrati Apartments

            Omnia Pagrati Apartments

            30 Chremonidou, Ateena, Attica, Athens
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Omnia Pagrati Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Panathenaic Stadium. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Ateena, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Ateena todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Ateena – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Ateena, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Ateena nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Ateena sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Ateena nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Ateena Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Ateena hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Ateena

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Ateena, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Ateena parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Ateena

             Näytä kaikki 3 231 majoitusliikettä kohteessa Ateena
             Wyndham Grand Athens 109 €
             Wyndham Grand Athens

             Wyndham Grand Athens

             2, Megalou Alexandrou St., Ateena
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ermou Street ja Omonian aukio ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ateenan arkeologinen kansallismuseo ja Monastirakin kirpputori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Metaxourghion asema ja Metaxourgion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

              Sofitel Athens Airport 226 €
              Sofitel Athens Airport

              Sofitel Athens Airport

              Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Factory Outlet Airport on 2,8 kilometrin ja Metropolitan Expo on 4,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vorres-museo ja Attican eläintieteellinen puisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Ateenan kansainvälisen lentoaseman asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

               COCO-MAT Athens BC 110 €
               COCO-MAT Athens BC

               COCO-MAT Athens BC

               5 Falirou, Ateena
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Dionysoksen teatteri, Hadrianuksen kaari ja Akropolis-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis ja Zappeion Hall (näyttelyhalli) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Leoforos Vouliagmenisin asema ja Akropolin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Niche Hotel Athens 120 €
                Niche Hotel Athens

                Niche Hotel Athens

                21 Syngrou Avenue & 2 Vourvachi, Ateena
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Kreikan evankelinen kirkko, Hadrianuksen kaari ja Akropolis-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympolaisen Zeuksen temppeli ja Akropolis ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Leoforos Vouliagmenisin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Akropolin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.