Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Lahti

Katso kaikki kohteen Lahti vuokra-autot

Kuinka paljon autonvuokraus Lahdessa maksaa?

Lahden autovuokraamot perivät Suomelle tavanomaisia hintoja, eli vuorokausihinta on hieman alle viidestä kympistä muutamaan sataseen. Tärkeimmät hintaan vaikuttavat tekijät ovat vuokra-ajan pituus, auton malli ja mukaan valittavat lisävarusteet. Vuokrausta suunnitellessa kannattaa pitää mielessä, että vuokrajakson ensimmäinen päivä on aina ylivoimaisesti kallein. Halvimpia ovat puolestaan kolmas ja tätä seuraavat vuorokaudet. 

Automallien kohdalla halvinta hintaa peritään kolmiovisista pikkuautoista; kovinta puolestaan suurista tila-autoista ja katumaastureista. Usein kovin kipupiste ovat kuitenkin lisävarusteet, jotka voivat maksaa jopa itse autoa enemmän. Yleisimpiä lisävarusteita ovat lastenistuin, turvakaukalo, navigointijärjestelmä ja suksiboksi tai -teline. Koska lisävarusteiden hinnoissa on huomattavia eroja, niitä etsivän kannattaa suorittaa huolellinen vertailu ennen auton valitsemista.


Minkälaisia vuokra-autoja Lahden autovuokraamoista löytää?

Lahden vuokra-autotarjonta on kattavaa, sillä tarjolla on jokseenkin kaikki yleisimmät mallit ja merkit. Käytännössä valikoima koostuu mini-, porrasperä- ja farmarimallisista henkilöautoista, katumaastureista ja pakettiautoista. Suurin osa on ns. perusautoja; luksus- tai urheilumalleja valikoimaan kuuluu vain muutama. Jos suosit jotain tiettyä (yleistä) automerkkiä, löydät sen autoja lähes varmasti Lahden autovuokraamoista. Hurjan montaa tietyn merkin autoja ei tosin ole, joten ehdotonta merkkiuskollisuutta vaalivien on syytä tehdä varauksensa ajoissa. Yhteistä kaikille Lahden vuokra-autoille on niiden nuori ikä – autovanhuksia joukkoon ei kuulu. Lähes kaikkia löytyy sekä automaatti- että manuaalisella vaihteistolla. Kysynnän ollessa kovaa jäljelle voi kuitenkin jäädä vain toista, joten vahvimmilla ovat ne, joille kelpaa kumpi tahansa.

Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Lahti?    

Vuokra-auto on loistava valinta sekä Lahden kaupunkiin että sieltä tehtäviin päivä- tai pidempiin retkiin. Koska keskustan liikenne on verrattain rauhallista, autolla voi huoletta suunnata myös aivan ytimeen. Pysäköinti on maksullista vain verrattain pienellä ydinalueella; jo muutaman korttelin päässä sieltä voit pysäköidä autosi joko täysin ilmaiseksi tai ainakin parkkikiekolla. Erityisen kovaan arvoon oma auto nousee, jos aiot suunnata Lahdesta sitä ympäröiviin luonto- ja maaseutumaisemiin. Päivän mittaiseen retkeen sopivia kohteita ovat esimerkiksi useita nähtävyyksiä tarjoava Hollola, huikeasta urheilutarjonnastaan tunnettu Vierumäki sekä Päijänteen rannoille ja saarille levittäytyvä Päijänteen kansallispuisto. Jos mukanasi on lapsia, hyvä vaihtoehto on myös kohtuullisen lähellä sijaitseva Tykkimäen huvipuisto.