Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Turku

Katso kaikki kohteen Turku vuokra-autot

Kuinka paljon autonvuokraus Turussa maksaa?

Turun autovuokraamot veloittavat Suomelle hyvin tyypillisiä vuorokausihintoja. Alimmillaan hinta voi olla noin kolmekymmentä euroa vuorokaudessa, kalleimmillaan tämä kertaa kymmenen. Vuokrausta suunnitellessa kannattaa muistaa, että vuokrajakson ensimmäinen vuorokausi on aina kallein. Edullisimpia ovat puolestaan kolmas ja sitä seuraavat vuorokaudet. Yleensä auto kannattaa siis vuokrata ainakin muutamaksi päiväksi. Toinen vuokrahintaan vaikuttava tekijä on tietysti auton malli. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että halvimpia ovat pienet, kolmioviset autot. Hintahaitarin toisesta päästä löytyy puolestaan suuria katumaastureita, tehokkaita urheiluautoja ja monikäyttöisiä tila-autoja. Pientä lisähintaa tuovat myös mahdolliset lisävarusteet. Jos tarvitset jonkin tietyn lisävarusteen, sen hinta kannattaa tarkistaa myös muista autovuokraamoista. Joihinkin malleihin lisävarusteet voivat olla huomattavan kalliita.

Minkälaisia vuokra-autoja Turun autovuokraamoista löytää?

Turun autovuokraamoista löytyy varmasti myös sinulle sopiva menopeli. Kattavimmin tarjolla on kahdelle tai kolmelle sopivia pikkuautoja, porrasperämalleja sekä tilavia katumaastureita ja farmariautoja. Lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa paketti-, tila-, urheilu- ja luksusautoja. Automerkeistä tarjolla on yleensä ainakin VW, Toyota, Nissan, Ford, Skoda, Seat, Volvo, Opel, Audi ja Mercedes-Benz. Autojen varustelu vaihtelee huomattavasti, joten siihen kannattaa perehtyä huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Mitä hintavampi auto on, sitä enemmän siinä on yleensä varusteita.

Kuten edellä on mainittu, autoihin on tarjolla myös erikseen maksettavia lisävarusteita, kuten lastenistuimia, turvakaukaloita, suksibokseja, navigaatiojärjestelmiä ynnä muuta. Kesäaikaan kaikkein kiinnostavin varuste lienee ilmastointi. Yleensä se löytyy, mutta poikkeuksiakin on.


Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Turku? 

Turussa ja sen lähialueella on runsaasti kohteita, joihin pääset ylivoimaisesti helpoiten omalla autolla. Näin etenkin, jos sinulla on kiire ja/tai mukanasi on lapsia. Kesäaikaan moni suuntaa Turusta vuokra-autolla esimerkiksi aivan sen kupeessa sijaitsevaan Naantaliin, jossa on muun muassa kauniita puutalokortteleita, suosittuja kalaravintoloita sekä tietysti huippusuosittu Muumimaailma. Hieman enemmän aikaa omaavien kannattaa puolestaan suunnata myös Turun länsi- ja eteläpuolella levittäytyvään saaristoon. Autolla sinne pääsee jo mainitun Naantalin lisäksi esimerkiksi Kaarinan kautta. Mitä pidemmälle saaristoon etenet, sitä lumoavammiksi maisemat muuttuvat. 


Pääkieli saaristossa on ruotsi, mutta kaupoissa ja ravintoloissa osataan toki myös suomea. Suurista metropoleista poiketen autolla voi suunnata myös aivan Turun ytimeen. Myös pysäköinti onnistuu yleensä hyvin, joskin aivan heti paikkaa ei aina löydä.