Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Budapest

49 €
7seasons Apartments Budapest

7seasons Apartments Budapest

4.0 kautta 5.0 Király utca 8, Budapest
7seasons Apartments Budapest on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
26 €
Avantgarde Apartments

Avantgarde Apartments

4.0 kautta 5.0 Kazinczy utca 9, Budapest
Avantgarde Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
26 €
Vagabond Corvin

Vagabond Corvin

4.0 kautta 5.0 Práter utca 6., Budapest
Vagabond Corvin on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Koulupoikia-elokuvan muistomerkki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 46 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
58 €
Corvin Center Suites

Corvin Center Suites

4.0 kautta 5.0 Futó utca 34-36, Budapest
Corvin Center Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corvin Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
86 €
Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

4.0 kautta 5.0 Hegedus Gyula Street 52-54, Budapest
Adina Apartment Hotel Budapest on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta WestEnd City Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
28 €
Vagabond Downtown

Vagabond Downtown

3.5 kautta 5.0 Paulay Ede utca 3., Budapest
Vagabond Downtown on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
7Seasons Central Suites

7Seasons Central Suites

3.5 kautta 5.0 Anker köz 1., Budapest
7Seasons Central Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
106 €
Enjoy Budapest Aparthotel

Enjoy Budapest Aparthotel

4.0 kautta 5.0 Prater street 6, Budapest
Enjoy Budapest Aparthotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Taideteollisuusmuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
51 €
Colours Apartments Budapest

Colours Apartments Budapest

4.0 kautta 5.0 Kazinczy u. 9., Budapest
Colours Apartments Budapest on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Unkarin valtion oopperatalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Budapest

Näytä kaikki 1 677 majoitusliikettä kohteessa Budapest
Eurostars Danube Budapest Hae hinnat
Eurostars Danube Budapest

Eurostars Danube Budapest

Asboth 9, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Budan linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Deák Ferenc térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis Styles Budapest Airport 110 €
  ibis Styles Budapest Airport

  ibis Styles Budapest Airport

  Vecses, Budapest
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pirate Cave -pakopeli, Unkarin kansallismuseo ja Elisabetin silta ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Népliget ja Hungexpo Budapest ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Prestige Hotel Budapest Hae hinnat
   Prestige Hotel Budapest

   Prestige Hotel Budapest

   Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tonavan palatsi ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Budapest Centrum 117 €
    Novotel Budapest Centrum

    Novotel Budapest Centrum

    Rákóczi út 43-45, Budapest
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rákóczi térin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.