Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Budapest

7seasons Apartments Budapest 56 €
7seasons Apartments Budapest

7seasons Apartments Budapest

Király utca 8, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  7seasons Apartments Budapest on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Adina Apartment Hotel Budapest 76 €
  Adina Apartment Hotel Budapest

  Adina Apartment Hotel Budapest

  Hegedus Gyula Street 52-54, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Adina Apartment Hotel Budapest on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta WestEnd City Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Vagabond Downtown 62 €
   Vagabond Downtown

   Vagabond Downtown

   Paulay Ede utca 3., Budapest
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Vagabond Downtown sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Bp Design Hotel & Apartman 46 €
    Bp Design Hotel & Apartman

    Bp Design Hotel & Apartman

    Nagymezo u. 66., Budapest
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Bp Design Hotel & Apartman on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Trendy Deluxe Apartments 49 €
     Trendy Deluxe Apartments

     Trendy Deluxe Apartments

     Király utca 8-10, Budapest
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Trendy Deluxe Apartments on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Nova Apartments 39 €
      Nova Apartments

      Nova Apartments

      Akacfa utca 26, Budapest
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nova Apartments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dohány-kadun synagoga on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Nova City Aparthotel 38 €
       Nova City Aparthotel

       Nova City Aparthotel

       Szövetség Street 27, Budapest
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Nova City Aparthotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Király utca -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        7Seasons Central Suites 50 €
        7Seasons Central Suites

        7Seasons Central Suites

        Anker köz 1., Budapest
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         7Seasons Central Suites on saanut hyvää palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Pal's Hostel & Apartments 27 €
         Pal's Hostel & Apartments

         Pal's Hostel & Apartments

         Szent Istvan ter 3., Budapest
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Pal's Hostel & Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          St. King by Hi5 Apartments 53 €
          St. King by Hi5 Apartments

          St. King by Hi5 Apartments

          Szentkirályi u. 11., Budapest
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           St. King by Hi5 Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

           Broadway Apartments 52 €
           Broadway Apartments

           Broadway Apartments

           Ó utca 24-26., Budapest
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Broadway Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Grand Budapest Apartments 63 €
            Grand Budapest Apartments

            Grand Budapest Apartments

            Gyulai Pál utca 3, Budapest
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Grand Budapest Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dohány-kadun synagoga on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Budapest

             Näytä kaikki 1 547 majoitusliikettä kohteessa Budapest
             Danubius Hotel Astoria City Center 65 €
             Danubius Hotel Astoria City Center

             Danubius Hotel Astoria City Center

             Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

              Corinthia Budapest 156 €
              Corinthia Budapest

              Corinthia Budapest

              Erzsebet krt 43-49, Budapest
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

               Continental Hotel Budapest 98 €
               Continental Hotel Budapest

               Continental Hotel Budapest

               Dohany Utca 42-44, Budapest
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                MEININGER Budapest Great Market Hall 43 €
                MEININGER Budapest Great Market Hall

                MEININGER Budapest Great Market Hall

                Csarnok tér 2, Budapest
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Budapesti Corvinus Egyetem ja Suuri kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Fővám térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kálvin térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.