Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Pensionaatit Budapest

22 €
Dominik Panzio

Dominik Panzio

2.0 kautta 5.0 Chazar A.u.3, Budapest, Budapest
Dominik Panzio on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sankareiden aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1889 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 37 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
Hae hinnat
Serenity Boutique Budapest

Serenity Boutique Budapest

4.0 kautta 5.0 62 Csengery utca Földszint 5, Budapest
Serenity Boutique Budapest on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Terrorin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden pensionaatissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
35 €
Ábel Pension Budapest

Ábel Pension Budapest

3.0 kautta 5.0 Ábel Jen utca 9, Budapest
Ábel Pension Budapest on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gellértin kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Grand Slam Park

Grand Slam Park

3.0 kautta 5.0 Kapolcs street 2/A, Grand Slam Park, Budapest, Budapest
Grand Slam Park sijaitsee lähellä kohdetta Gellértin kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Peregrino Panzió

Peregrino Panzió

2.5 kautta 5.0 Fodros utca 72., Budaörs
Peregrino Panzió sijaitsee lähellä kohdetta Budan linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Belle Fleur

Belle Fleur

3.0 kautta 5.0 Utca Bencés 32, Budapest
Belle Fleur sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Gellértin kylpylä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Glossel Hotel és Bár

Glossel Hotel és Bár

Telepi út 9., Vecsés
Hae hinnat
Palota Panzió

Palota Panzió

2.5 kautta 5.0 József Attila utca 11/B, Budapest
Palota Panzió sijaitsee lähellä kohdetta Széchenyin kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Suosituimmat hotellit Budapest

Näytä kaikki 1 784 majoitusliikettä kohteessa Budapest
Bliss Hotel And Wellness 44 €
Bliss Hotel And Wellness

Bliss Hotel And Wellness

Ó utca 43-49, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oktogon, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Operan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Danubius Hotel Gellert 70 €
  Danubius Hotel Gellert

  Danubius Hotel Gellert

  Szent Gellert ter 2, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gellértin kylpylä ja Elisabetin silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suuri kauppahalli ja Váci utca ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Szent Gellért térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fővám térin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cortile Budapest Hotel 100 €
   Cortile Budapest Hotel

   Cortile Budapest Hotel

   Dessewffy utca 14., Budapest
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Budapestin operettiteatteri ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema ja Operan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Iberostar Grand Budapest 176 €
    Iberostar Grand Budapest

    Iberostar Grand Budapest

    Oktober 6. utca 26, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vapaudenaukio ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.