Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Camlihemsin – Matkat

Kaiva matkalaukut esiin kaapin pohjalta ja valitse seuraavaksi matkakohteeksi Camlihemsin – lomat siellä pysyvät mielessä pitkään.

Camlihemsin – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Camlihemsin? Viikkojen mittaisista tutkimusretkistä aina pikaisiin minilomiin – ebookers on lomamatkojen asiantuntija.

Voit säästää jopa 9.6%^, jos päätät ostaa meiltä lentoliput ja majoituksen pakettitarjouksena.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa lomasuunnitelmat.

Haluatko olla varma tarjouksen edullisuudesta? Varaa ensin pakettimatkasi ebookers-palvelusta. Jos huomaat jossakin tarjoustamme edullisemman hinnan seuraavan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Nyt on paras mahdollinen aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Halusitpa sitten vuoriston suojiin tai trooppiseen paratiisiin, me autamme sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Camlihemsin – Matkat

Maan pääkaupunki Ankara sijaitsee kohteesta Camlihemsin 700 km länteen ja naapurikaupunki Ardeşen 25 km pohjoiseen päin.

Ilmassa on aistittavissa outoa taikaa, kun seisot kallion reunalta jyrkästi alas päin virtaavan vesiputouksen äärellä. Tällaisen ilmapiirin luovat esimerkiksi Palovit Yaylası ja Tar Deresin vesiputous.

Haluatko löytää onnen salaisuuden? Löydät etsimäsi luonnon helmasta. Ayderin kuumat lähteet on loistava vierailukohde, jossa voit piristää mieltäsi ja nauttia ansaitusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Kohteen Zil Kale vahvat kivimuurit ja korkeat tornit ovat aivan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Etsitkö paikkaa, jossa voit viettää hetken rauhassa? Ota silloin suunnaksi Çamlıhemşinin keskusmoskeija, joka on historiallinen pyhäkkö.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Camlihemsin

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteessa Camlihemsin
Ayder Avusor Butik Otel

Ayder Avusor Butik Otel

Camli Hemsin Ayder Yaylasi, Camlihemsin, Rizen maakunta
   
   

  Ayder Avusor Butik Otel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten ...

  Ayder Avusor Butik OtelHae hinnat

  Ayder Doga Resort

  Ayder Doga Resort

  Ayder Yaylasi, Camlihemsin, Rizen maakunta
    
    

   Ayder Doga Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä ...

   Ayder Doga Resort55 €

   Ayder Doga Resort55 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.