Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Camlihemsin – Matkat

Kaiva matkalaukut esiin kaapin pohjalta ja valitse seuraavaksi matkakohteeksi Camlihemsin – lomat siellä pysyvät mielessä pitkään.

Camlihemsin – Lennot ja hotelli

Houkuttaako Camlihemsin? Viikkojen mittaisista tutkimusretkistä aina pikaisiin minilomiin – ebookers on lomamatkojen asiantuntija.

Voit säästää jopa 7.7%^, jos päätät ostaa meiltä lentoliput ja majoituksen pakettitarjouksena.

Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa lomasuunnitelmat.

Haluatko olla varma tarjouksen edullisuudesta? Varaa ensin pakettimatkasi ebookers-palvelusta. Jos huomaat jossakin tarjoustamme edullisemman hinnan seuraavan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Nyt on paras mahdollinen aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Halusitpa sitten vuoriston suojiin tai trooppiseen paratiisiin, me autamme sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Camlihemsin – Matkat

Maan pääkaupunki Ankara sijaitsee kohteesta Camlihemsin 700 km länteen ja naapurikaupunki Ardeşen 25 km pohjoiseen päin.

Ilmassa on aistittavissa outoa taikaa, kun seisot kallion reunalta jyrkästi alas päin virtaavan vesiputouksen äärellä. Tällaisen ilmapiirin luovat esimerkiksi Palovit Yaylası ja Tar Deresin vesiputous.

Haluatko löytää onnen salaisuuden? Löydät etsimäsi luonnon helmasta. Ayderin kuumat lähteet on loistava vierailukohde, jossa voit piristää mieltäsi ja nauttia ansaitusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Kohteen Zil Kale vahvat kivimuurit ja korkeat tornit ovat aivan kuin satukirjasta. Tutustu kuninkaalliseen elämänmenoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Etsitkö paikkaa, jossa voit viettää hetken rauhassa? Ota silloin suunnaksi Çamlıhemşinin keskusmoskeija, joka on historiallinen pyhäkkö.

Löydä halvat matkat kohteeseen Camlihemsin

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Camlihemsin. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Camlihemsin lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Camlihemsin?

Juuri nyt kohteeseen Camlihemsin saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Camlihemsin itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Camlihemsin ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Camlihemsin matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Camlihemsin löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Camlihemsin?

Kohteen Camlihemsin suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Camlihemsin halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Camlihemsin

Hae hinnat
Ayder Dag Evi

Ayder Dag Evi

Yukari Ambarlik Mevkii. Ayder, Camlihemsin, Rizen maakunta
Ayder Dag Evi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
90 €
Tanura Bungalows

Tanura Bungalows

Firtina Vadisi Çamlihemsin, Ayder yolu üzeri 15.km behice köyü no107, Camlihemsin, Rizen maakunta
Tanura Bungalows on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Çamlıhemşinin keskusmoskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä chalet'ssa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
85 €
Ayder Doga Resort

Ayder Doga Resort

Ayder Yaylasi, Camlihemsin, Rizen maakunta
Ayder Doga Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 33 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
45 €
Naliya Otel Restaurant

Naliya Otel Restaurant

Çamlihemsin yolu üzeri 15.km, Behice köyü, Camlihemsin, Çamlihemsin
Naliya Otel Restaurant sijaitsee lähellä kohdetta Çamlıhemşinin keskusmoskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
65 €
Ayder Selale Dag Evi

Ayder Selale Dag Evi

Kaplica Mah, Ayder Yaylasi, Çamlihemsin, Camlihemsin
Ayder Selale Dag Evi on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
87 €
Seyr-i Cennet Dag Evleri

Seyr-i Cennet Dag Evleri

Ayder yolu üzeri Çamlihemsin/RIZE, Camlihemsin, Rizen maakunta
Seyr-i Cennet Dag Evleri on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gito Yaylası -vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
100 €
Villa de Pelit Hotel

Villa de Pelit Hotel

Ayder Yaylasi, Yukarı Ambarlık Mevkii, Camlihemsin, Rizen maakunta
Villa de Pelit Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
48 €
Serinyer Dagevi

Serinyer Dagevi

Ayder Yaylasi, Avusor Yolu Üzeri 4 km, Camlihemsin, Rizen maakunta
Serinyer Dagevi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä aamiaismajoituksessa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
75 €
Ayder Elizan Hotel

Ayder Elizan Hotel

Ayder Kaplicalari, Yukarisimsirli Köyü, Camlihemsin, Rizen maakunta
Ayder Elizan Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Montanitas Dag Evi

Montanitas Dag Evi

Ayder Kaplicalari, Yukarisimsirli, Camlihemsin, Rizen maakunta
Tämä chalet sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaçkar-vuorten kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä chalet'ssa on 2 huonetta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Camlihemsin

Katso kaikki kohteen Camlihemsin vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.