Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Caraguatatuba – Matkat

Alueet, kuten Caraguatatuba, tekevät kaupungista sen, mikä se tänään on. Oletko valmis tutustumaan sen kortteleiden salaisuuksiin? Kaupungissa on niin paljon tekemistä ja näkemistä, että ei ole vaikea ymmärtää, miksi 91 000 ihmistä haluaa kutsua sitä kodikseen. Caraguatatuba sijaitsee 0,1 km etelään kaupungin keskustasta. Jos saapumiskenttäsi on Sao Jose dos Campos-Professor Urbano Ernesto Stumpf, sinun täytyy ensin paikantaa matkalaukkusi, hypätä taksiin ja ajaa sen kyydissä 60 km kaakkoon.

Caraguatatuba – Lennot ja hotelli

Voisiko Caraguatatuba olla sopiva pakopaikka sinulle ja perheellesi? ebookers-asiantuntijatiimi tekee päiväunistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Voit säästää jopa 9%*, jos ostat lennot ja majoituksen kerralla.

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuisessa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, laitamme paremmaksi hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis enää odotat?

Maailman joka kolkassa on paikkoja, jotka odottavat löytäjäänsä. Kaipaatko tyylikästä kaupunkielämää vai rentoa rantalomaa? Valitsitpa minkä tahansa, on koittanut aika pakata matkalaukut ja hypätä koneeseen! Varausehtoja sovelletaan.

Caraguatatuba – Matkat

Sinun ei tarvitse matkustaa kauas jos haluat löytää tekemistä lähiseudulla. Prainhan ranta ja Central Beach (ranta) ovat kaksi lähiseudulla sijaitsevaa mielenkiintoista kohdetta. Muihin suosittuihin kohteisiin kuuluu Romance (ranta) ja Event (aukio).

Lomalla mikään ei ole sen rentouttavampaa kuin katsella auringonlaskua varpaat hiekassa. Indaia (ranta), Palmeiras (ranta) ja Pan Brazil -ranta ovat hyviä esimerkkejä niistä paikoista, joissa voit kokea tämän.

Kuulutko intohimoisiin jalkapallon ystäviin? Siinä tapauksessa haluat varmasti pakata mukaan vihreää ja valkoista, jotta pääset paikallisten kanssa hurraamaan XV de Caraguatatuballe XV de Novembro Caragua -stadion -stadionille.

Caraguatatuba – Hotellit

Jos ajattelit jäädä yöksi, vahvista majoituksesi nopeasti, ettei tilaisuus karkaa käsistä. ebookersin matkaoppaassa on vain 6 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Jos aikomuksenasi on lomailla yhdessä pidetyimmistä majoitusliikkeistämme, kokenut henkilökunta takaa sen, että lomasi sujuu hienosti. Huomion arvoisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Hotel Litoral Norte ja Hotel Mar.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Caraguatatuba

Näytä kaikki 544 majoitusliikettä kohteessa Caraguatatuba
Aquamarine Pousada e Chalés

Aquamarine Pousada e Chalés

Rua Irmã Lucilia, 345 (Antiga rua dos, Tourinhos), Caraguatatuba
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Aquamarine Pousada e Chalés sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Massaguacu (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ...

  Aquamarine Pousada e Chalés26 €

  Aquamarine Pousada e Chalés26 €
  Pousada Porto do Rio

  Pousada Porto do Rio

  Rua Banco Itaú, 339 Porto Novo, Caraguatatuba
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Pousada Porto do Rio on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palmeiras (ranta). Majoitusliike ...

   Pousada Porto do Rio30 €

   Pousada Porto do Rio30 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.