Pääosion alkuosa

Suositut Palatsit – Cergy

Hae hinnat
Four Seasons Hotel George V

Four Seasons Hotel George V

5.0 kautta 5.0 31 Avenue George V, Pariisi, Paris
Four Seasons Hotel George V sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 5 tähden palatsissa on 244 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
1,050 €
Shangri-La Hotel Paris

Shangri-La Hotel Paris

5.0 kautta 5.0 10 Avenue d'Iena, Pariisi, Paris
Shangri-La Hotel Paris on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1896 rakennetussa 5 tähden palatsissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Peninsula Paris

The Peninsula Paris

5.0 kautta 5.0 19 Avenue Kléber, Pariisi, Paris
The Peninsula Paris on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden palatsissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
810 €
Park Hyatt Paris - Vendome

Park Hyatt Paris - Vendome

5.0 kautta 5.0 5 Rue De La Paix, Pariisi, Paris
Park Hyatt Paris - Vendome on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden palatsissa on 155 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel

Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel

5.0 kautta 5.0 112 rue du Faubourg Saint Honoré, Pariisi, Paris
Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 5 tähden palatsissa on 190 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Le Royal Monceau - Raffles Paris

Le Royal Monceau - Raffles Paris

5.0 kautta 5.0 37 Avenue Hoche, Pariisi, Paris
Le Royal Monceau - Raffles Paris on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riemukaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 5 tähden palatsissa on 149 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Mandarin Oriental, Paris

Mandarin Oriental, Paris

5.0 kautta 5.0 251 Rue Saint-Honore, Pariisi, Paris
Mandarin Oriental, Paris on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden palatsissa on 138 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
1,050 €
Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection

Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection

5.0 kautta 5.0 25 Avenue Montaigne, Pariisi, Paris
Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden palatsissa on 188 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
1,000 €
Le Meurice - Dorchester Collection

Le Meurice - Dorchester Collection

5.0 kautta 5.0 228 Rue De Rivoli, Pariisi, Paris
Le Meurice - Dorchester Collection on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tuileries'n puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden palatsissa on 160 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Kohteen Cergy Palatsit – vietä loma loisteliaassa ympäristössä

Nautitko lomallasi hemmottelusta ja helppoudesta? Kaipaatko elämääsi vähän ylellisyyttä? Kuuluuko lomaasi myös upeat makuelämykset huippuravintoloissa? Tällöin Palatsit ovat juuri täydellinen ratkaisu, kun vietät lomasi kohteessa Cergy. Majoittuminen palatsiin kruunaa varmasti lomaelämyksesi. Näillä hotelleilla on yleensä neljän tai viiden tähden luokitus, ja niiden palvelutaso pitää vaativammankin matkailijan tyytyväisenä.

Kun valitset majapaikaksesi kohteen Cergy Palatsit, saat jo saapuessasi ruhtinaallisen vastaanoton. Hulppeat kristallikruunuin valaistut aulat, joiden seiniä peittävät taideteokset, tekevät vaikutuksen jo heti ensisilmäyksellä. Väsynyttä matkailijaa odottavat myös rentouttavat hetket hotellin kylpylässä ja porealtaassa. Ylellinen ilme jatkuu myös huoneissa, jotka on sisustettu loisteliaaseen tyyliin. Täällä voit viettää yösi pylvässängyssä ihanan pehmeiden vuodevaatteiden helliessä ihoasi. Tutustu valikoimaan ebookersin sivuilla ja näet, miten majesteetillisesti voit yöpyä kohteessa Cergy.

Kohteen Cergy Palatsit – vietä ikimuistoinen loma

Kohteen Cergy Palatsit tarjoavat muutakin kuin vain loisteliaan ympäristön. Niissä majoittuessasi voit kokea ympärilläsi myös menneiden aikojen loiston. Palatseilla on takanaan usein vuosisatojen historia, ja ne ovat toimineet aikoinaan herttuoiden, ruhtinaiden ja jopa kuninkaallisten koteina. Monet niistä ovat todistaneet historian merkkihenkilöiden elämää, mikä tuo niissä majoittumiseen oman kiehtovan lisänsä. Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille riittää siis paljon nähtävää. Loistelias menneisyys näkyy myös arkkitehtuurissa ja muissa yksityiskohdissa – voit päästä siemailemaan cocktailia upealle kattoterassille, josta avautuu ainutkertaiset näkymät ympäristöön.

Kohteen Cergy Palatsit – koe upeita ruokaelämyksiä

Kohteen Cergy Palatsit tarjoavat ainutlaatuiset puitteet hienoille ravintoloille. Monet valitsevatkin majoituspaikakseen palatsihotellin nimenomaan niiden tasokkaiden ravintoloiden vuoksi. Useille näistä ravintoloista on myönnetty Michelin-tähti, mikä kertoo niiden tasosta. Ravintoloissa tarjoillaan usein paikallisista aineksista valmistettuja ruokia, joiden valmistamisesta kekseliääseen tyyliin vastaavat nimekkäät keittiömestarit.

Löydä ebookersilta kohteen Cergy parhaat Palatsit

Löydät nyt kohteen Cergy upeimmat Palatsit helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki hakuehtojesi mukaiset ja kyseisenä ajankohtana saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoamme, joka auttaa sinua löytämään toiveitasi vastaavat palatsit. Löydät valikoimastamme paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joissa voit viettää ylellisen loman kohteessa Cergy.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Cergy

Näytä kaikki 9 120 majoitusliikettä kohteessa Cergy
hotelF1 Cergy 25 €
hotelF1 Cergy

hotelF1 Cergy

3 Avenue Des Trois Fontaines, Pontoise, Cergy, Val-d'Oise
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Essec Business School ja Cergy Pontoise University (yliopisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pontoisen katedraali ja Île de loisirs de Cergy-Pontoisen saari ovat myös 3 kilometrin päässä. Cergy Préfecturen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pontoisen asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe 46 €
  Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

  Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

  RN. 14 Rue de la Pompe, Cergy, Val-d'Oise
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cergy Pontoise University (yliopisto), Essec Business School ja Île de loisirs de Cergy-Pontoisen saari sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Abbaye de Maubuissonin taidekeskus ja Château d'Auvers ovat myös 20 kilometrin päässä. Cergy Le Hautin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cergy-Saint-Christophen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mercure Cergy Pontoise Centre Hae hinnat
   Mercure Cergy Pontoise Centre

   Mercure Cergy Pontoise Centre

   3 rue des Chênes Émeraude, Cergy, Val-d'Oise
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Essec Business School ja Cergy Pontoise University (yliopisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pontoisen katedraali ja Île de loisirs de Cergy-Pontoisen saari ovat myös 3 kilometrin päässä. Cergy Préfecturen asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pontoisen asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Olivarius Cergy Apart'Hotels 87 €
    Olivarius Cergy Apart'Hotels

    Olivarius Cergy Apart'Hotels

    34 Boulevard Du Port, Cergy, Val-d'Oise
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Essec Business School ja Cergy Pontoise University (yliopisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta residenssistä. Île de loisirs de Cergy-Pontoisen saari ja Cergy Plage ovat myös 3 kilometrin päässä. Cergy Préfecturen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.