Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Cesme

Gobene Alacati 75 €
Gobene Alacati

Gobene Alacati

Alacati Mah 14052 sokak No3, Cesme, Izmir
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gobene Alacati sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Defne Ev Hotel Hae hinnat
  Defne Ev Hotel

  Defne Ev Hotel

  3048 Sok., No. 31, Alaçati, Cesme, Izmir
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Defne Ev Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Alacati Otel Masala Hae hinnat
   Alacati Otel Masala

   Alacati Otel Masala

   Alacati Mah. 1020 Sok. No. 4, Cesme, Izmir
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alacati Otel Masala sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kahvila. Tässä majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Reyhan Hanim Konaklari 111 €
    Reyhan Hanim Konaklari

    Reyhan Hanim Konaklari

    Alacati mah. 13064 sok., No:3-1, Cesme
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Reyhan Hanim Konaklari sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä majatalossa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

     Morro Alacati Hae hinnat
     Morro Alacati

     Morro Alacati

     Yenimecidiye Mahallesi Metin Oktay, Caddesi 3004, Sokak No. 7, Izmir, Cesme
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Morro Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Morlimon Hae hinnat
      Morlimon

      Morlimon

      3046 Sokak, No 6, Alacati, Cesme, Izmir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Morlimon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

       Alaçati Nüans Hotel- Guest House Hae hinnat
       Alaçati Nüans Hotel- Guest House

       Alaçati Nüans Hotel- Guest House

       Tokoglu Mahallesi, Kemalpasa Caddesi No:33, Cesme, Izmir
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Alaçati Nüans Hotel- Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1734 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        Masala Guest House Hae hinnat
        Masala Guest House

        Masala Guest House

        Tokoglu Mah. 1020 Sok. No:4, Alacati, Cesme, Izmir
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Masala Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

         Postahan Konukevi Hae hinnat
         Postahan Konukevi

         Postahan Konukevi

         Mithatpasa Caddesi 2018 Sokak No:4, Hacimemis Mahallesi, Cesme, Izmir
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Postahan Konukevi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä majatalossa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          1 + 1 Ranskalaisen Parvekkeen Majatalo Alacati Villagessa Hae hinnat
          1 + 1 Ranskalaisen Parvekkeen Majatalo Alacati Villagessa

          1 + 1 Ranskalaisen Parvekkeen Majatalo Alacati Villagessa

          Alacati Mahallesi 1001 sokak, 17, Cesme, Izmir
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           1 + 1 Ranskalaisen Parvekkeen Majatalo Alacati Villagessa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Kaikki huoneiden tarjoavat pesukoneet.

           Otel Beyzade Hae hinnat
           Otel Beyzade

           Otel Beyzade

           Tokoglu, Cesme, Izmir
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Otel Beyzade sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            Kordelya Hotel Hae hinnat
            Kordelya Hotel

            Kordelya Hotel

            Yenimecidiye Mah., Fahrettin Altay Cd. No: 57, Cesme, Izmir
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Kordelya Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

             Löydä kohteen Cesme halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Cesme Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Cesme Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Cesme Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Cesme

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Cesme Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Cesme halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Cesme Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Cesme Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Cesme Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Cesme

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Cesme Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Cesme

             Näytä kaikki 751 majoitusliikettä kohteessa Cesme
             Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 51 €
             Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

             Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

             Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ilica Beach (ranta), Oasis Aquaparkin vesipuisto ja Aqua Toy City sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alaçatın basaari ja Boyalıkin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

              İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort 71 €
              İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

              İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

              Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Boyalıkin ranta, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Rooms Beachin lomakeskus ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Radisson Blu Resort & Spa, Cesme 44 €
               Radisson Blu Resort & Spa, Cesme

               Radisson Blu Resort & Spa, Cesme

               Altinyunus mah 3435 Sok No. 25, Cesme, Izmir
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Boyalıkin ranta ja Aqua Toy City ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ilica Beach (ranta) sijaitsee 2 kilometrin päässä.

                Seya Beach Hotel - Alacati 40 €
                Seya Beach Hotel - Alacati

                Seya Beach Hotel - Alacati

                Alacati Mahallesi Cark Plaji Mevkii 8010, Cesme, Izmir
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Alacati Marina (venesatama), Delikli Koyn ranta ja Pazaryerin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alaçatın basaari sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.