Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Cesme

Morro Alacati Hae hinnat
Morro Alacati

Morro Alacati

Yenimecidiye Mahallesi Metin Oktay, Caddesi 3004, Sokak No. 7, Izmir, Cesme
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Morro Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Defne Ev Hotel Hae hinnat
  Defne Ev Hotel

  Defne Ev Hotel

  3048 Sok., No. 31, Alaçati, Cesme, Izmir
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Defne Ev Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Alacati Otel Masala Hae hinnat
   Alacati Otel Masala

   Alacati Otel Masala

   Alacati Mah. 1020 Sok. No. 4, Cesme, Izmir
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alacati Otel Masala sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Morlimon Hae hinnat
    Morlimon

    Morlimon

    3046 Sokak, No 6, Alacati, Cesme, Izmir
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Morlimon on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

     Gobene Alacati 75 €
     Gobene Alacati

     Gobene Alacati

     Alacati Mah 14052 sokak No3, Cesme, Izmir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gobene Alacati sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Reyhan Hanim Konaklari 125 €
      Reyhan Hanim Konaklari

      Reyhan Hanim Konaklari

      Alacati mah. 13064 sok., No:3-1, Cesme
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Reyhan Hanim Konaklari sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä majatalossa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

       Masala Guest House Hae hinnat
       Masala Guest House

       Masala Guest House

       Tokoglu Mah. 1020 Sok. No:4, Alacati, Cesme, Izmir
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Masala Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

        Postahan Konukevi Hae hinnat
        Postahan Konukevi

        Postahan Konukevi

        Mithatpasa Caddesi 2018 Sokak No:4, Hacimemis Mahallesi, Cesme, Izmir
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Postahan Konukevi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä majatalossa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Otel Beyzade Hae hinnat
         Otel Beyzade

         Otel Beyzade

         Tokoglu, Cesme, Izmir
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Otel Beyzade sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Kordelya Hotel Hae hinnat
          Kordelya Hotel

          Kordelya Hotel

          Yenimecidiye Mah., Fahrettin Altay Cd. No: 57, Cesme, Izmir
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kordelya Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Eftalya 128a Hotel Hae hinnat
           Eftalya 128a Hotel

           Eftalya 128a Hotel

           Kemalpasa Cd No 128A Alacati Mah Cesme, Cesme
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Eftalya 128a Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

            Alaçati Nüans Hotel- Guest House Hae hinnat
            Alaçati Nüans Hotel- Guest House

            Alaçati Nüans Hotel- Guest House

            Tokoglu Mahallesi, Kemalpasa Caddesi No:33, Cesme, Izmir
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Alaçati Nüans Hotel- Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1734 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

             Löydä kohteen Cesme halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Cesme Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Cesme Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Cesme Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Cesme

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Cesme Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Cesme halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Cesme Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Cesme Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Cesme Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Cesme

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Cesme Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Cesme

             Näytä kaikki 753 majoitusliikettä kohteessa Cesme
             Boyalik Beach Hotel & Spa Hae hinnat
             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Mevkii 3200 Sokak No. 1, Cesme, Izmir
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Rooms Beachin lomakeskus, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Boyalıkin ranta ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 49 €
              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Ilica Beach (ranta), Oasis Aquaparkin vesipuisto ja Aqua Toy City sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alaçatın basaari ja Boyalıkin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Seya Beach Hotel - Alacati 44 €
               Seya Beach Hotel - Alacati

               Seya Beach Hotel - Alacati

               Alacati Mahallesi Cark Plaji Mevkii 8010, Cesme, Izmir
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Alacati Marina (venesatama), Delikli Koyn ranta ja Pazaryerin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alaçatın basaari sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort 62 €
                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Boyalıkin ranta, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Rooms Beachin lomakeskus ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.