Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Chumphon

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Chumphon. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Chumphon lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Chumphon?

Juuri nyt kohteeseen Chumphon saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Chumphon itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Chumphon ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Chumphon matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Chumphon löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Chumphon?

Kohteen Chumphon suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, huhtikuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Chumphon halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Chumphon

50 €
Novotel Chumphon Beach Resort

Novotel Chumphon Beach Resort

4.0 kautta 5.0 110 Moo 4 Paradonpab Beach, Tambon Paknam, Chumphon, Chumphon
Novotel Chumphon Beach Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pharadonphapin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 86 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
37 €
Nana Beach Hotel

Nana Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 10/2 Moo 8, Saphli, Pathio, Chumphon
Nana Beach Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thung Wua Laenin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
29 €
Southgate Residence Hotel

Southgate Residence Hotel

3.5 kautta 5.0 155 Moo 6, Natung, Trairat Road, Mueang, Chumphon
Southgate Residence Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Shopping Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja taulutelevision.
28 €
De Sea Almond Hotel Chumphon

De Sea Almond Hotel Chumphon

3.0 kautta 5.0 119/16 Moo 6, Tambon Hatsairi, Amphur Muang, Chumphon, Chumphon
De Sea Almond Hotel Chumphon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sai Reen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
45 €
The Beach Residence

The Beach Residence

3.5 kautta 5.0 188 Moo 8, Tambon Chum Kho, Pathio, Chumphon
The Beach Resort & Residence sijaitsee lähellä kohdetta Wat Bo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
17 €
Auychai Grand Hotel

Auychai Grand Hotel

3.0 kautta 5.0 366 Moo.4, T. Wangtakor, Lang Suan, Chumphon
Auychai Grand Hotel tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
17 €
Euro Boutique Hotel

Euro Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 73/3 Krommaluang Chumphon Road, Chumphon
Euro Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chumphon Night Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
20 €
Nana Buri Hotel

Nana Buri Hotel

3.0 kautta 5.0 355/9 Procha-Utid rd, Thatapao Mueang, Chumphon
Nana Buri Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chumphon Night Plaza. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 135 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
27 €
Tamsabai Resort Chumphon

Tamsabai Resort Chumphon

2.0 kautta 5.0 18 Moo2, Tambol Wangmai, Muang Chumphon, Chumphon, Chumphon
Tamsabai Resort Chumphon sijaitsee lähellä kohdetta Tesco Lotus Chumphon. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden lomakeskuksessa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
17 €
Kiangchan Resort

Kiangchan Resort

2.5 kautta 5.0 98 Moo 4, A. Sawi, Sawi, Chumphon
Kiangchan Resort sijaitsee lähellä kohdetta Wat Phrathat Sawin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Chumphon

Katso kaikki kohteen Chumphon vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.