Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – East Rutherford

The Leo House 112 €
The Leo House

The Leo House

332 West 23rd Street, New York, NY
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  The Leo House on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The High Line Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 81 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

  Morris Guest House 76 €
  Morris Guest House

  Morris Guest House

  Morris Avenue & East Tremont Avenue, Bronx, NY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Morris Guest House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta New Yorkin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

   Incentra Village Hotel 151 €
   Incentra Village Hotel

   Incentra Village Hotel

   32 Eighth Avenue, New York, NY
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Incentra Village Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chelsea Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1841 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Cozy and Quiet 96 €
    Cozy and Quiet

    Cozy and Quiet

    140-42 Guy R Brewer Blvd, Jamaica, NY
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cozy and Quiet on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Green Acres Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue 140 €
     Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue

     Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue

     706 Ocean Avenue, Jersey City, NJ
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue sijaitsee lähellä kohdetta Journal Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

      Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast Hae hinnat
      Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast

      Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast

      44 Rutland Road, Brooklyn, NY
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Racpanos Modern Stay on Forrest Street 143 €
       Racpanos Modern Stay on Forrest Street

       Racpanos Modern Stay on Forrest Street

       294 Forrest Street, Jersey City, NJ
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Racpanos Modern Stay on Forrest Street on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Journal Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Home NYC Hae hinnat
        Home NYC

        Home NYC

        105 West 118th Street, New York, NY
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Home NYC on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Purple Garden Guesthouse LGA 67 €
         Purple Garden Guesthouse LGA

         Purple Garden Guesthouse LGA

         Main Street & 59th Ave, Flushing, NY
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Purple Garden Guesthouse LGA sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Parkside Bed & Breakfast Hae hinnat
          Parkside Bed & Breakfast

          Parkside Bed & Breakfast

          199 Ocean Ave, Brooklyn, NY
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Parkside Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Mi Casa Tu Casa Hae hinnat
           Mi Casa Tu Casa

           Mi Casa Tu Casa

           143 East 150th St, Bronx, NY
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Mi Casa Tu Casa on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Bronx Museum of the Arts. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1863 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Cozy & Clean Guest House 152 €
            Cozy & Clean Guest House

            Cozy & Clean Guest House

            662 St Marks Ave, Brooklyn, NY
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Cozy & Clean Guest House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja konferenssikeskuksen. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

             Löydä kohteen East Rutherford halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen East Rutherford Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen East Rutherford Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen East Rutherford Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa East Rutherford

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen East Rutherford Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen East Rutherford halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen East Rutherford Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen East Rutherford Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen East Rutherford Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa East Rutherford

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen East Rutherford Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – East Rutherford

             Näytä kaikki 5 175 majoitusliikettä kohteessa East Rutherford
             Hilton Meadowlands 107 €
             Hilton Meadowlands

             Hilton Meadowlands

             2 Meadowlands Plaza, East Rutherford, NJ
               
              3.5 kautta 5.0 Tähteä

              American Dream Meadowlands ja MetLife Stadium sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford 95 €
              Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

              Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

              300 State Highway Route 3 East, East Rutherford, NJ
                
               2.5 kautta 5.0 Tähteä

               American Dream Meadowlands on 0,4 kilometrin ja MetLife Stadium on 1,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center ovat myös 15 kilometrin päässä. East Rutherford Meadowlands Sports Complexin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

               Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands 84 €
               Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

               Fairfield Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

               850 Paterson Plank Road, East Rutherford, NJ
                 
                2.5 kautta 5.0 Tähteä

                MetLife Stadium on 2,4 kilometrin ja American Dream Meadowlands on 3,5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center ovat myös 15 kilometrin päässä. Rutherfordin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

                Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands 139 €
                Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

                Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

                125 Route 17 South, East Rutherford, NJ
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 MetLife Stadium, American Dream Meadowlands ja Hoboken Waterfront ovat 15 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center ovat myös 20 kilometrin päässä. Rutherfordin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.