Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – East Rutherford

255West Guesthouse 196 €
255West Guesthouse

255West Guesthouse

255 West 132nd St, New York, NY
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  255West Guesthouse on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollo Theater. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Morris Guest House 83 €
  Morris Guest House

  Morris Guest House

  Morris Avenue & East Tremont Avenue, Bronx, NY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Morris Guest House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta New Yorkin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

   The Leo House 140 €
   The Leo House

   The Leo House

   332 West 23rd Street, New York, NY
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    The Leo House on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The High Line Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 81 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

    Purple Garden Guesthouse LGA 72 €
    Purple Garden Guesthouse LGA

    Purple Garden Guesthouse LGA

    Main Street & 59th Ave, Flushing, NY
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Purple Garden Guesthouse LGA sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flushing Meadows-Corona Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast Hae hinnat
     Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast

     Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast

     44 Rutland Road, Brooklyn, NY
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Lefferts Gardens Residence Bed and Breakfast on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

      Cozy and Quiet 97 €
      Cozy and Quiet

      Cozy and Quiet

      140-42 Guy R Brewer Blvd, Jamaica, NY
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cozy and Quiet on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Green Acres Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Fantastic Home Stay Hae hinnat
       Fantastic Home Stay

       Fantastic Home Stay

       12806-04 143rd St, Jamaica, NY
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fantastic Home Stay sijaitsee lähellä kohdetta Resorts World Casino. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Incentra Village Hotel 239 €
        Incentra Village Hotel

        Incentra Village Hotel

        32 Eighth Avenue, New York, NY
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Incentra Village Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chelsea Market. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1841 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.

         Racpanos Modern Stay on Forrest Street 159 €
         Racpanos Modern Stay on Forrest Street

         Racpanos Modern Stay on Forrest Street

         294 Forrest Street, Jersey City, NJ
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Racpanos Modern Stay on Forrest Street on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Journal Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

          Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue 126 €
          Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue

          Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue

          706 Ocean Avenue, Jersey City, NJ
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Racpanos Modern Stay on Ocean Avenue sijaitsee lähellä kohdetta Journal Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

           Parkside Bed & Breakfast Hae hinnat
           Parkside Bed & Breakfast

           Parkside Bed & Breakfast

           199 Ocean Ave, Brooklyn, NY
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Parkside Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prospect Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Delz Bed & Breakfast Hae hinnat
            Delz Bed & Breakfast

            Delz Bed & Breakfast

            8914 Glenwood Road, Brooklyn, NY
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Delz Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prospect Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Löydä kohteen East Rutherford halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen East Rutherford Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen East Rutherford Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen East Rutherford Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa East Rutherford

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen East Rutherford Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen East Rutherford halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen East Rutherford Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen East Rutherford Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen East Rutherford Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa East Rutherford

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen East Rutherford Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – East Rutherford

             Näytä kaikki 5 060 majoitusliikettä kohteessa East Rutherford
             Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford 96 €
             Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

             Extended Stay America - Meadowlands - East Rutherford

             300 State Highway Route 3 East, East Rutherford, NJ
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              MetLife Stadium on 1,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Madison Square Garden ja Times Square ovat myös 15 kilometrin päässä. East Rutherford Meadowlands Sports Complexin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hilton Meadowlands 113 €
              Hilton Meadowlands

              Hilton Meadowlands

              2 Meadowlands Plaza, East Rutherford, NJ
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               MetLife Stadium on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Madison Square Garden ja Times Square ovat myös 15 kilometrin päässä. East Rutherford Meadowlands Sports Complexin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands 153 €
               Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

               Homewood Suites by Hilton East Rutherford - Meadowlands

               125 Route 17 South, East Rutherford, NJ
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                MetLife Stadium on 5,3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Hoboken Waterfront ja Journal Square sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Jacob K. Javits Convention Center ja The High Line Park ovat myös 20 kilometrin päässä. Rutherfordin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands 154 €
                Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

                Residence Inn by Marriott East Rutherford Meadowlands

                10 Murray Hill Pkwy, East Rutherford, NJ
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 MetLife Stadium on 2,5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Journal Square ja Jacob K. Javits Convention Center sijaitsevat 15 kilometrin päässä. The High Line Park ja Madison Square Garden ovat myös 15 kilometrin päässä. Rutherfordin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.