Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Edirne – Matkat

Paljon hienoja nähtävyyksiä kaikenlaisille seikkailijoille tarjoaa Edirne – matka tähän kiinnostavaan kaupunkikohteeseen takaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Edirne – Matkat

Usein tietyn kohteen mukavasta ilmapiiristä käy kiittäminen sen asukkaita. Itä-Makedonia ja Traakia on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 130 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Pääkaupunki Ankara sijaitsee kohteesta Edirne 560 km itään ja lähikaupunki Orestiada 25 km lounaaseen päin.

Bayezid II Külliye Health Museum tarjoaa paljon nähtävää, ja näyttelyihin kannattaakin tutustua ainakin muutaman tunnin ajan. Balkanin sotien museo on myös suositeltava vierailukohde.

Voi olla innostavaa ja yllättävää nähdä, miten paljon erilaisia aarteita, luonnonihmeitä ja erikoisia esineitä maailmastamme löytyy. Edirnen arkeologinen museo antaa tilaisuuden ihmetellä monia esimerkkejä kätevästi samassa paikassa.

Sinut saattaa vallata inspiraatio, kun katseesi kohtaa kohteen Turkkilaisen ja islamilaisen taiteen museo puoleensavetävät maalaukset ja veistokset.

Haluatko ymmärtää paremmin alueen menneisyyttä? Edirne Bedesteni ja Karaagacin rautatieasema ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Oikeuden torni ja Sukru Pashan muistomerkki kannattaa myös tarkistaa.

Rüstem Pashan palatsi on yksi alueen tärkeimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä suurella määrällä tunnettuja asukkaita.

Selimiye-moskeija ja Eski-moskeija tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä paikoista. Haluatko tutustua paremmin matkakohteesi kulttuuriin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Serefeli-moskeija ja Sveti Georgin bulgaarikirkko.

Symbolisuudessaan merkittävä Meriç-joen silta tarjoaa paikallisille tyynen paikan osoittaa kunnioitusta paikkakunnan historiallisesti merkittäville tapahtumille ja ihmisille.

Kun sinusta tuntuu siltä, että tarvitset vähän shoppailuterapiaa, ota suunnaksi Bedesten (ostoskeskus). Kiinnostivatpa sinua sitten muodin viimeisimmät luomukset tai vain välttämättömyystarvikkeiden haaliminen, löydät vuorenvarmasti täältä jotain sopivaa itsellesi.

Edirne – Hotellit

Jos haluat viipyä muutaman yön, valitse majoituksesi nopeasti, ettei tilaisuus karkaa käsistä. ebookersin matkaoppaassa on saatavilla ainoastaan 4 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Monien asiakkaidemme hyväksi toteamat vaihtoehdot, kuten Hotel Edirne Palace ja Margi Hotel, tekevät mieleisesi majoitusliikkeen varaamisesta nopeaa ja helppoa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Edirne

Näytä kaikki 50 majoitusliikettä kohteessa Edirne
Hilly Hotel - Boutique Class

Hilly Hotel - Boutique Class

Şükrü Paşa Mah. Kıyık Cad. No:254, Edirne
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Hilly Hotel - Boutique Class on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Balkanin sotien museo. ...

  Hilly Hotel - Boutique Class32 €

  Hilly Hotel - Boutique Class32 €
  Ramada Hotel & Suites by Wyndham Edirne

  Ramada Hotel & Suites by Wyndham Edirne

  Kocasinan Mah, E 5 Karayolu Uzeri 8 km, Edirne
    
    
   3,0/5 (2 arvostelua)

   Ramada Hotel & Suites by Wyndham Edirne on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Trakyan yliopisto. Majoitusliikkeessä ...

   Ramada Hotel & Suites by Wyndham Edirne43 €

   Ramada Hotel & Suites by Wyndham Edirne43 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.