Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Gdansk

Moon Hostel 16 €
Moon Hostel

Moon Hostel

ul. Dlugie Ogrody 6a, Gdansk
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Moon Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

  3City Hostel 35 €
  3City Hostel

  3City Hostel

  Targ Drzewny 12/14, Gdansk, Pomerania
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   3City Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Kultainen portti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

   WaterLane Island Hostel 42 €
   WaterLane Island Hostel

   WaterLane Island Hostel

   63 Chmielna, Gdansk, pomorskie
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    WaterLane Island Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Sea Hostel 27 €
    Sea Hostel

    Sea Hostel

    Morska 59, Gdynia
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sea Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gdynian moottoriajoneuvomuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Sisters Lodge Hostel 30 €
     Sisters Lodge Hostel

     Sisters Lodge Hostel

     Grunwaldzka 59/1, Sopot, pomorskie
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sisters Lodge Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      La Guitarra Hostel 16 €
      La Guitarra Hostel

      La Guitarra Hostel

      Grodzka 12, Gdansk, Pomerania
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Guitarra Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gdańskin nostokurki. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

       Midtown Hostel 24 €
       Midtown Hostel

       Midtown Hostel

       Podwale Staromiejskie 105/106 lok.1, Gdansk, Pomerania
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Midtown Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        Elewator Gdańsk Hostel 39 €
        Elewator Gdańsk Hostel

        Elewator Gdańsk Hostel

        Spichrzowa 19, Gdansk, Pomorskie
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Elewator Gdańsk Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Trip&Hostel 25 €
         Trip&Hostel

         Trip&Hostel

         Targ Drzewny 3/7, Gdansk, pomorskie
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Trip&Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

          Dom Zachariasza Zappio - Hostel 32 €
          Dom Zachariasza Zappio - Hostel

          Dom Zachariasza Zappio - Hostel

          ul. Swietojanska 49, Gdansk, Pomerania
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Dom Zachariasza Zappio - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gdańskin nostokurki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1647 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 18 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           110Hostel 23 €
           110Hostel

           110Hostel

           Swietojanska 110 lok. 4 i 5, Gdynia
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            110Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kościuszkin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

            Hostel 22 40 €
            Hostel 22

            Hostel 22

            ul. Panienska 22, Gdansk
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hostel 22 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

             Varaa Hostellit kohteessa Gdansk ebookersilta

             Kohteen Gdansk hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Gdansk

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Gdansk niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Gdansk. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Gdansk Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Gdansk Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Gdansk vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Gdansk parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Gdansk kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Gdansk saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Gdansk!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gdansk

             Näytä kaikki 1 158 majoitusliikettä kohteessa Gdansk
             Puro Gdańsk Stare Miasto 53 €
             Puro Gdańsk Stare Miasto

             Puro Gdańsk Stare Miasto

             ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

              Holiday Inn Gdansk - City Centre 52 €
              Holiday Inn Gdansk - City Centre

              Holiday Inn Gdansk - City Centre

              Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gdańskin pääkaupungintalo ja Gdańskin nostokurki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

               Royal Residence 27 €
               Royal Residence

               Royal Residence

               Na Zboczu 67A, Gdansk, Pomerania
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Trakt Krolewski, Kultainen portti ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hampton by Hilton Gdansk Old Town 63 €
                Hampton by Hilton Gdansk Old Town

                Hampton by Hilton Gdansk Old Town

                Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Ulica Długan kävelykatu, Gdańskin pääkaupungintalo ja Pyhän Marian kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kultainen portti ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.