Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Gran Canaria

Apartamentos Cordial Mogán Valle 125 €
Apartamentos Cordial Mogán Valle

Apartamentos Cordial Mogán Valle

Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apartamentos Cordial Mogán Valle on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 303 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Holiday Club Vista Amadores Hae hinnat
  Holiday Club Vista Amadores

  Holiday Club Vista Amadores

  Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Club Vista Amadores on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Green Park Hae hinnat
   Green Park

   Green Park

   Avenida De Tenerife,4, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Green Park on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi allasbaarin, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1985 rakennetussa 2 tähden huoneistohotellissa on 126 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

    Holiday Club Jardin Amadores 150 €
    Holiday Club Jardin Amadores

    Holiday Club Jardin Amadores

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Holiday Club Jardin Amadores on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Bungalows Exclusive Relax Hae hinnat
     Bungalows Exclusive Relax

     Bungalows Exclusive Relax

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin majakka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja plasmatelevision.

      Miami Santa Catalina Hae hinnat
      Miami Santa Catalina

      Miami Santa Catalina

      Calle Parque Santa Catalina 12, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Miami Santa Catalina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 43 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Apartamentos Cala DOr Hae hinnat
       Apartamentos Cala DOr

       Apartamentos Cala DOr

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apartamentos Cala DOr on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Ricon ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 78 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille taulutelevision ja jääkaapin.

        Apartamentos Montemayor Hae hinnat
        Apartamentos Montemayor

        Apartamentos Montemayor

        Avda. de Madrid, 16, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Apartamentos Montemayor on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Don Gregorio Hae hinnat
         Don Gregorio

         Don Gregorio

         Avenida Estados Unidos, 34, San Bartolome de Tirajana
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Don Gregorio on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 44 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.

          Palmeramar 48 €
          Palmeramar

          Palmeramar

          C/Montaña Clara, nº 5, Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
            
           1.0 kautta 5.0 Tähteä

           Palmeramar on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, allasbaarin ja porealtaan. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

           Servatur Barbados 47 €
           Servatur Barbados

           Servatur Barbados

           Avenida Tirajana 17-19, Playa del Inglés, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Servatur Barbados on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, allasbaarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 91 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

            Vista Bonita - Gay Only Resort 83 €
            Vista Bonita - Gay Only Resort

            Vista Bonita - Gay Only Resort

            C/Carmen Laforet, 1, Sonneland-Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Vista Bonita - Gay Only Resort on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Holiday World Maspalomas -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Gran Canaria todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Gran Canaria – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Gran Canaria, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Gran Canaria nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Gran Canaria sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Gran Canaria nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Gran Canaria Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Gran Canaria hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Gran Canaria, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Gran Canaria todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Gran Canaria – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Gran Canaria, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Gran Canaria nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Gran Canaria sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Gran Canaria nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Gran Canaria Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Gran Canaria hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Gran Canaria, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 4 380 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

             SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

             Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Playas del Veril ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel 110 €
              Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

              Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

              Calle Las Margaritas, s/n, San Agustin, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Paseo Costa Canaria, Las Burrasin ranta ja San Agustínin ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomasin dyynit ovat myös 5 kilometrin päässä.

               HD Parque Cristóbal Gran Canaria 117 €
               HD Parque Cristóbal Gran Canaria

               HD Parque Cristóbal Gran Canaria

               Calle Holanda s/n, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha, Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Maspalomas Golf sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Maspalomasin majakka ja Maspalomasin dyynit ovat myös 5 kilometrin päässä.

                Lopesan Baobab Resort 251 €
                Lopesan Baobab Resort

                Lopesan Baobab Resort

                Mar Adriático, 1, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Maspalomasin majakka ja Maspalomasin dyynit ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Melonerasin ranta ja Maspalomas Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.