Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Gran Canaria

Bex Deluxe Suites 110 €
Bex Deluxe Suites

Bex Deluxe Suites

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Bex Deluxe Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Palm Oasis Maspalomas Hae hinnat
  Palm Oasis Maspalomas

  Palm Oasis Maspalomas

  Albert Einstein, s/n, Parcela 34, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palm Oasis Maspalomas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

   RK Luz Playa Suites 50 €
   RK Luz Playa Suites

   RK Luz Playa Suites

   C/ Sagasta, 66, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    RK Luz Playa Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Holiday Club Vista Amadores Hae hinnat
    Holiday Club Vista Amadores

    Holiday Club Vista Amadores

    Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Holiday Club Vista Amadores on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Apartamentos Cordial Mogán Valle 130 €
     Apartamentos Cordial Mogán Valle

     Apartamentos Cordial Mogán Valle

     Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Apartamentos Cordial Mogán Valle on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 303 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Vista Bonita - Gay Only Resort 128 €
      Vista Bonita - Gay Only Resort

      Vista Bonita - Gay Only Resort

      C/Carmen Laforet, 1, Sonneland-Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vista Bonita - Gay Only Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Holiday World Maspalomas -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Tagoror Beach Apartments - Adults Only Hae hinnat
       Tagoror Beach Apartments - Adults Only

       Tagoror Beach Apartments - Adults Only

       Avenida de Alféreces Provisionales 9, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tagoror Beach Apartments - Adults Only on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Costa Canaria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 59 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Servatur Barbados 61 €
        Servatur Barbados

        Servatur Barbados

        Avenida Tirajana 17-19, Playa del Inglés, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Servatur Barbados on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, allasbaarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 91 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.

         Viva Cruce de Arinaga 50 €
         Viva Cruce de Arinaga

         Viva Cruce de Arinaga

           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Viva Cruce de Arinaga on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Playa de las Cruces. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Holiday Club Jardin Amadores 285 €
          Holiday Club Jardin Amadores

          Holiday Club Jardin Amadores

            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Holiday Club Jardin Amadores on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Vistaflor Cura Marina Hae hinnat
           Vistaflor Cura Marina

           Vistaflor Cura Marina

             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Vistaflor Cura Marina on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 99 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Canaima Apartments - Adults Only 80 €
            Canaima Apartments - Adults Only

            Canaima Apartments - Adults Only

            Avenida de los Cardones, 1-3, Puerto Rico, Mogan
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Canaima Apartments - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Gran Canaria todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Gran Canaria – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Gran Canaria, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Gran Canaria nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Gran Canaria sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Gran Canaria nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Gran Canaria Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Gran Canaria hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Gran Canaria, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Gran Canaria todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Gran Canaria – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Gran Canaria, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Gran Canaria nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Gran Canaria sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Gran Canaria nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Gran Canaria Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Gran Canaria hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Gran Canaria

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Gran Canaria, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Gran Canaria parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 3 825 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only 55 €
              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Avenida Alféreces Provisionales, 33, San Bartolome de Tirajana
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 149 €
               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza Las Gañanias ja Moganin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Playa Mogan ja Venegueran ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

                Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino 219 €
                Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino

                Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino

                Mar Mediterraneo 1, Meloneras, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Maspalomasin majakka ja Maspalomasin dyynit sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Melonerasin ranta ja Maspalomas Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.