Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Hainan

Jos Hainan on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Hainan lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Hainan

Kohteen Hainan lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Hainan hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Hainan, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Hainan

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hainan

121 €
Grand Hyatt Sanya Haitang Bay Resort and Spa

Grand Hyatt Sanya Haitang Bay Resort and Spa

5.0 kautta 5.0 No. 68 Haitang North Road, Haitang Bay, Sanya, Hainan Province
Grand Hyatt Sanya Haitang Bay Resort and Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Haitangin lahti on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 435 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
80 €
Pullman Oceanview Sanya Bay Resort & Spa

Pullman Oceanview Sanya Bay Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 No 158 Sanya Bay Road, Sanya, Hainan
Pullman Oceanview Sanya Bay Resort & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sanya Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 469 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Hyatt Place Sanya City Center

Hyatt Place Sanya City Center

4.0 kautta 5.0 360-1 Yingbin Road, Jiyang District, Sanya, Hainan
Hyatt Place Sanya City Center on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dadonghain ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 238 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Park Hyatt Sanya Sunny Bay Resort

Park Hyatt Sanya Sunny Bay Resort

5.0 kautta 5.0 5 Sunny Bay Road, Yalong Bay District, Sanya, Hainan
Park Hyatt Sanya Sunny Bay Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yalong Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 205 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
69 €
Renaissance Sanya Resort & Spa

Renaissance Sanya Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 1 Yezhou Road, Haitang Bay, Sanya, Hainan
Renaissance Sanya Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Haitangin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 508 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
55 €
Four Points by Sheraton Hainan, Sanya

Four Points by Sheraton Hainan, Sanya

4.0 kautta 5.0 No. 78 Sanya Bay Road, Sanya, Hainan
Four Points by Sheraton Hainan, Sanya on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sanya Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 370 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
Hae hinnat
The Westin Sanya Haitang Bay Resort

The Westin Sanya Haitang Bay Resort

5.0 kautta 5.0 No. 116, Haitang North Road, Sanya, Hainan
The Westin Sanya Haitang Bay Resort sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Wuzihzhou Island Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 448 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Shangri-La Hotel, Haikou

Shangri-La Hotel, Haikou

4.5 kautta 5.0 256 Binhai Road, Xiuying District, Haikou, Hainan
Shangri-La Hotel, Haikou on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Holiday Beach (ranta) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 318 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
68 €
Sheraton Haikou Hotel

Sheraton Haikou Hotel

4.5 kautta 5.0 136 Bin Hai Road, Xiuying District, Haikou, Hainan
Sheraton Haikou Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Holiday Beach (ranta) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 341 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
82 €
Haikou Marriott Hotel

Haikou Marriott Hotel

4.5 kautta 5.0 No 292 Binhai Avenue, Xiuying District, Haikou, Hainan
Haikou Marriott Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Holiday Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 287 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Hainan

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Hainan

Katso kaikki kohteen Hainan vuokra-autot

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Hainan

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.