Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Dubai

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Dubaihin maksavat itsensä takaisin

Arabiemiraattien pääkaupunki Dubai on loputtoman kiinnostava, vastakohtaisuuksia täynnä oleva miljoonakaupunki. Monikulttuurinen, alati kehittyvä ja hämmästyttävän loistokas kaupunki tarjoaa suomalaisille matkailijoille elämyksiä laidasta laitaan. Dubaissa voit kuitenkin myös rauhoittua nauttimalla vaikkapa upeista hiekkarannoista. Sekä lasten että aikuisten mieleen taas ovat ostoskeskusten valtavat leluosastot sekä teemapuistot. Jos siis varaat lennot Dubaihin, voit olla varma, että saat vastinetta rahoillesi.

Miten löytäisin halvat lennot Dubaihin?

Toivoisit varmasti, että saisit ostettua suorat lennot Dubaihin. Suoria lentoja on tarjolla Finnairilla ja Norwegianilla kuitenkin vain vilkkaimman sesongin aikaan kesäkuukausina, ja muina vuodenaikoina on tarjolla lentoja, joissa on yksi tai useampi välilasku. Välilaskulliset lennot saattavat olla jonkin verran suoria lentoja halvempia, eivätkä ne kestä tarpeettoman kauan: yksi välilasku mukaan lukien lento Dubaihin kestää lyhimmillään noin kahdeksan ja puoli tuntia. Lentojen hintoihin vaikuttavat monet asiat, kuten se, millä lentoyhtiöllä lennät. Todennäköisesti pääset Dubaihin halvalla Norwegianin ja Aeroflotin lennoilla. Myös Ukraine International Airlines on edullinen vaihtoehto. Valitsitpa minkä lentoyhtiön tahansa, huomaa, että voit säästää hieman ylimääräistä, kun varaat lennot Dubaihin riittävän ajoissa. Suurimman säästön saavutat, kun varaat lentolippusi viimeistään kuukautta ennen matkalle lähtöä.

Perillä Dubain kansainvälisellä lentokentällä

Polttelevatko taskussasi jo halvat lennot Dubaihin? Olet siis lähdössä kaupunkiin, jossa on kaksi lentokenttää: Dubain kansainvälinen lentoasema (IATA: DXB) ja Al-Maktoumin kansainvälinen lentoasema (IATA: DWC). Näistä ensimmäinen, Dubain kansainvälinen lentoasema, on suositumpi ja itse asiassa yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentoasemista. Todennäköisesti myös sinun lentosi laskeutuu juuri sille. Kolmesta terminaalista koostuva lentoasema sijaitsee muutaman kilometrin päässä Dubain kaupungista itään. Kun palaat lomaltasi takaisin Suomeen, kannattaa viettää muutama tunti tutustuen lentokentän mittakaavaan. Löydät sieltä jos jonkinlaisia myymälöitä, ravintoloita ja palveluita, kuten uima-altaita, rukoushuoneita, pelikoneita ja lasten leikkialueita. Se on kuin oma pieni kaupunkinsa! Jos sinun on päästävä yhdestä terminaalista toiseen, se onnistuu kätevästi nousemalla terminaalien väliä kulkevaan liitäntäbussiin.

Lentokentältä hotelliin

Pääset Dubain kansainväliseltä lentoasemalta hotelliisi Dubaihin helpoiten metrolla terminaaleista 1 ja 3. Metro liikennöi joka päivä aikaisesta aamusta keskiyöhön paitsi perjantaina, jolloin se aloittaa liikennöintinsä vasta iltapäivän puolella. On suositeltavaa hankkia jo lentokentältä elektroninen Nol-kortti, johon voit ladata joukkoliikenteessä käytettävää arvoa. Se tulee myös kertalippuja edullisemmaksi. Voit matkustaa lentokentältä hotelliisi myös lukuisilla paikallisbusseilla, jotka lähtevät saapuvien terminaalien ulkopuolelta. Lisäksi yksityiset lentokenttäbussit liikennöivät kaupungin keskustaan ja sen hotelleihin. Taksimatka lentokentältä Dubain keskustaan maksaa noin 80 dirhamia riippuen hotellisi sijainnista.

Laskeutuuko lentosi Al-Maktoumin kansainväliselle lentokentälle?

Vuonna 2013 matkustajaliikenteelle avautunut Al-Maktoumin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Dubain kaupungista. Se on päälentoasemaa pienempi mutta palveluidensa puolesta varmasti kaikkiin tarpeisiin riittävän kattava, moderni lentokenttä. Kuitenkin toistaiseksi vain harvat lentoyhtiöt tarjoavat sinne kansainvälisiä lentoja. Jos olet kuitenkin löytänyt Dubaihin lennot, jotka laskeutuvat Al-Maktoumin kansainväliselle lentoasemalle, pääset sieltä kaupunkiin kahdella tunnin välein liikennöivällä bussilla F55 ja F55A. Edellinen on nopea yhteys ilman välipysähdyksiä, ja sillä matka Ibn Battutan pysäkille kestää 40 minuuttia. Jälkimmäisellä vaihtoehdolla matkustat puolitoista tuntia, mikä pitkän lennon jälkeen voi tuntua uuvuttavalta. Kannattaa siis harkita myös taksia, vaikka se on kalliimpi (noin 270 dirhamia) vaihtoehto.

Paras aika varata lennot Dubaihin

Kesäaikaan lämpötilat Dubaissa ovat korkeat. Ellet nimenomaan halua kokea jopa 40 asteen hellettä, kannattaa Dubaihin matkustaa keväällä, syksyllä tai talvella. Pääset halvalla Dubaihin todennäköisimmin tammi- tai marraskuussa. Talviaikaan Dubain lämpötila on keskimäärin 20 asteen tuntumassa ja myös meressä uiminen onnistuu hyvin. Suurin hintapiikki ajoittuu joulun seutuun, ja senhän ymmärtää: kun Suomessa palellaan ja kärsitään pahimmillaan pimeästä loskakaudesta, on Dubain ilma juuri sopiva suomalaiseen makuun. Voit olla kuitenkin varma, että Dubaissa riittää tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden.

Hyvä tietää

Matkalle lähdettäessä on aina hyvä pitää mielessä paikalliset tavat ja kulttuuri. Islam on Arabiemiraateissa sijaitsevan Dubain virallinen uskonto, ja siksi esimerkiksi Ramadanin aikaan myös matkailijoiden kannattaa pukeutua hieman peittävämmin. Alkoholia on saatavilla ravintoloissa ja hotelleissa suhteellisen hyvin. Varaa edulliset lennot Dubaihin ja lähde matkalle vaikkapa perheesi, puolisosi tai ystäviesi kanssa avoimin mielin – et tule pettymään!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Dubai?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines, flydubai, Aeroflot-Russian Airlines, Ukraine International Airlines, Finnair, KLM, Air France

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.