Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Goa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Goaan

Loputtomia hiekkarantoja, hienoa siirtomaa-ajan arkkitehtuuria ja monen kulttuurin mausteita. Kaikkia näitä tarjoaa Intian länsirannikolla sijaitseva Goa, joka on sekä maan pienin että vaurain osavaltio. Vaikka Goa tunnetaan erityisesti bilepaikkana, tämä Intian kolkka on paljon muutakin kuin hippejä ja juhlimista. Goa näyttää Intiasta aivan erityisen puolen, sillä tämä entinen Portugalin siirtokunta on kiehtova yhdistelmä katolilaista ja hindulaista kulttuuriperintöä. Vanhan Goan historiallinen kaupunki kirkkoineen ja luostareineen kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Pohjois-ja Etelä-Goan kauniilla, pitkillä rannoilla voi harrastaa monenlaista vesiurheilua veneilystä vesihiihtoon. Matkailijan kannattaa seikkailla myös rantojen ulkopuolelle, sillä Goan luonto on hyvin rikasta ja osavaltion luonnonsuojelualueilla voi tutustua sen monimuotoisuuteen. Toki myös Goan kuuluisa yöelämä on omaa luokkaansa, ja klubielämää kaipaavat voivat tanssia tunnelmallisissa rantabileissä läpi yön. Aurinkoisen Goan unohtumattomat rannat ja ainutlaatuinen tunnelma hurmaavat matkailijan. Intian helmi kutsuu sinua! Varaa siis ebookersin kautta halvat lennot Goaan.

Milloin matkustaa Goaan?

Goassa vallitsee trooppinen monsuuni-ilmasto, jonka ansiosta hellettä riittää koko vuodelle. Kuumin kuukausi on toukokuu, jolloin lämpötila voi nousta yli 35 asteen. Monsuunikausi alkaa kesäkuussa ja kestää syyskuun loppuun, ja kesäkuukausina kostea ja kuuma ilma voi tuntua turhan läkähdyttävältä. Miellyttävin aika matkustaa Goaan on marraskuun ja maaliskuun välillä, jolloin sää on enimmäkseen kuiva. Kaikkein suosituin sesonki on joulun ja uudenvuoden aikaan, jolloin majapaikoissa ja turistikohteissa voi olla tungosta. Tähän aikaan vuodesta myös lennot Goaan maksavat yleensä rutkasti enemmän muuhun vuoteen nähden. Sesongin alku-ja loppupuolella lokakuussa ja huhtikuussa voi välttää pahimmat ruuhkat, mutta meri saattaa olla liian levoton rantaelämästä nauttimiselle ja osa majoitusliikkeistä ja ravintoloista voi olla suljettuna.

Goaan halvalla

Suomesta ei ole suoria lentoja Goaan, ja sinne matkustaminen voi viedä tovin. Lyhimmillään matka yhdellä vaihtoyhteydellä voi kestää alle 14 tuntia, mutta keskimäärin lento Goaan kestää noin vuorokauden. Perillä aikaero Suomeen nähden on talvella kuitenkin varsin siedettävät +3,5 tuntia. Lentoja Goaan erilaisilla vaihtoyhteyksillä tarjoavat Suomesta ainakin Air India, KLM, Finnair, Lufthansa sekä British Airways. Matkustusaikojen ja hintojen välillä on paljon vaihtelua, joten vertailu kannattaa aina. Edullisimmillaan meno-paluu maksaa noin 520 euroa, ja parhaassa tapauksessa saat tähän hintaan myös lyhyimmän lentoreitin. Aikainen matkustaja nappaa yleensä parhaan tarjouksen, ja tekemällä varauksen muutama kuukausi etukäteen varmistat itsellesi halvimmat lennot Goaan. Voit vertailla eri lentoyhtiöiden reittejä ja hintoja helposti ebookersin hakukoneen avulla. Jos matkustuspäivät ovat joustavat, kannattaa tehdä hintavertailua myös eri päivien välillä. Tarkka matkustaja pääsee näin mahdollisimman halvalla Goaan.

Saapuminen Goaan

Goan kansainvälinen lentoasema (GOI) sijaitsee Dabolimin kaupungissa, ja se tunnetaankin paremmin Dabolimin lentoasemana. Lähinnä lentoasemaa oleva suuri kaupunki on neljän kilometrin päässä sijaitseva Vasco da Gama. Osavaltion pääkaupunki Panaji sijaitsee 30 kilometrin etäisyydellä, ja Margaon historiallinen kaupunki noin 23 kilometrin etäisyydellä lentoasemasta. Lentoasema ei ole kovin suuri eikä säännöllistä julkista liikennettä sinne juuri ole, mutta kuljetusyhteyksiä eri puolille Goaa kuitenkin löytyy. Jos omatoiminen liikkuminen ympäri Goaa kiinnostaa, voi lentoasemalta vuokrata auton. Kannattaa kuitenkin varautua jokseenkin jännittävään liikennekulttuuriin. Taksit ovat Goassa erittäin edullisia, ja hyvä vaihtoehto on ajaa taksilla lähimpään Vasco da Gaman kaupunkiin ja sieltä eteenpäin, minne ikinä haluaakin. Lentoaseman terminaalin ulkopuolella on taksikoppi, josta voi ostaa taksimatkan etukäteen. Tämä onkin suositeltavaa, jotta saa kohtuuhintaisen kyydin eikä matkan hintaan ilmaannu turistilisää. Esimerkiksi matka Panajiin lentoasemalta maksaa tavallisesti noin 400–500 rupiaa ja kestää noin 40 minuuttia. Bussit ovat epäsäännöllisiä ja usein täpötäysiä, eikä lentoasemalle kannata jäädä odottelemaan bussikyytiä, vaan matkan ensimmäinen etappi on viisainta hoitaa taksilla.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Goa?

British Airways, Turkish Airlines, KLM, Qatar Airways, Oman Air, Finnair

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.