Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Hongkong alkaen 384 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Hongkong

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Hongkong olivat annetulla aikavälillä 384 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 557 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 2.8.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
384 €
Turkish Airlines
ma 2.8.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
389 €
Qatar Airways
ma 7.6.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
389 €
Qatar Airways
su 26.12.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
392 €
Qatar Airways
pe 4.6.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
409 €
Qatar Airways
ti 8.6.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
414 €
Turkish Airlines
pe 4.6.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
419 €
Turkish Airlines
pe 3.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
557 €
Turkish Airlines
pe 3.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
561 €
KLM
ma 24.5. - la 29.5.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
563 €
KLM
pe 3.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
592 €
Lufthansa
pe 3.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
594 €
KLM
pe 3.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
605 €
Lufthansa
ti 8.6. - ma 14.6.
HEL
Helsinki
HKG
Hongkong
607 €
Turkish Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Hongkong?

✔️ Lennot kohteeseen Hongkong maksavat yleensä 557 €–607 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Hongkong, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 384 €. Halpaa lentoa kohteeseen Hongkong etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Hongkong?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Hongkong on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Hongkong?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Hongkong helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Hongkong saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Hongkong?

✔️ Voit muuttaa kohteen Hongkong lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Hongkong?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Hongkong helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Hongkong lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Hongkong, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hongkong Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi HKG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Lufthansa
Halvin lento 557 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Hongkong?

Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.