Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Kefalonia

Lennot Kefaloniáan kauniille paratiisisaarella

Kreikan edustalla olevasta Joonianmerestä kohoaa Kefalonián saari. Saarta ympäröi kauniin sininen meri, ja saarta reunustavat toinen toistaan hienommat valkoiset hiekkarannat. Tällaisia ovat esimerkiksi Petani Beach ja Mýrtos, jotka sijaitsevat suojaisissa poukamissa. Rantoja kehystävät lisäksi korkeat kalliot, mikä entisestään lisää vaikutelmaa suojaisasta tyyssijasta. Kaikki rannat eivät suinkaan ole valkoisia, vaan Xi Beach hämmästyttää punertavalla hiekallaan. Rantaa ympäröivät valkoiset kalliot luovat upean kontrastin. Rannalla oleskelun lisäksi ajan saa kulumaan hyvin myös saaren asutuskeskuksissa, joista suurimpia ovat pääkaupunki Argostoli, Lixouri ja Sámi. Varaa lennot ebookersin sivuilta ja aloita matkasi kohti unelmien paratiisisaarta!

Melissánin luolajärvi on yksi Kefalonián saaren vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Vaikuttavuutta lisää se, että auringon paistaessa valonsäteet pääsevät luolaan sen katossa olevasta aukosta saaden veden sädehtimään kauniisti ja luoden taianomaisen vaikutelman. Muita luonnonnähtävyyksiä on muun muassa Drogkarátin tippukiviluola. Kefalonián saarella voi viettää rantaloman lisäksi aktiivistakin lomaa. Rannat ja Joonianmeri sopivat hyvin sukelteluun, ja korkea maasto, mukaan lukien saaren korkein Aínos-vuori, ovat oivallista seutua erilaisille patikointi- ja vaellusretkille. Kefalonián saarella on myös paljon antiikin aikaisia nähtävyyksiä ja raunioita, joihin lukeutuu kaupunkiraunioiden ohella Apollonin temppelin rauniot.

Halvat lennot Kefaloniáan

Kefaloniáan päästäkseen on nähtävä hieman vaivaa. Suorat lennot Kefaloniáan Suomesta käsin eivät ikävä kyllä tule kyseeseen, mutta kahdella välilaskulla lennät perille tälle ihanalle kreikkalaiselle paratiisisaarelle. Helsinki-Vantaalta Kefaloniáan matkataan noin kahdeksassa tunnissa Aegean Airlinesin kyydissä. Ateenaan pääsee Suomesta esimerkiksi Frankfurtin kautta samaisella Aegean Airlinesilla tai Tukholman kautta SASilla. Kesäisin yhteydet ovat kuitenkin paremmat, ja myös Suomesta on tarjolla lentoja Ateenaan, jolloin Kefalonián matka taittuu vain yhdellä välilaskulla. Ateenaan lennetään Suomesta esimerkiksi Finnairilla tai Aegean Airlinesilla, ja loppumatka perille Kefalonián saarelle ei kestä enää kuin yhden tunnin.

Paras aika matkustaa Kefaloniáan?

Kefaloniássa on loistavat matkustussäät aina aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Matkailijoiden keskuudessa suosittua aikaa ovat erityisesti heinä- ja elokuu, jotka ovat myös kaikista lämpimimmät kuukaudet. Jos haluat vierailla Kefaloniássa hiljaisempaan aikaan, jää sinulle silti paljon valinnanvaraa, sillä aurinko ja lämpimät säät hellivät turisteja keväästä syksyyn. Muun muassa touko–kesäkuu ja syys–lokakuu sopivat erinomaisesti auringonottoon ja rantalomailuun Kefalonián ihastuttavilla hiekkarannoilla. Kesällä järjestetään lisäksi monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja, joten tekemistä ja koettavaa riittää taatusti koko Kefalonián loman ajaksi. Kefaloniáan voi lentää ympäri vuoden, mutta parhaimmat yhteydet saarelle on kesäkuukausina. Ebookersin hakukoneella voit etsiä helposti ja nopeasti halvat lennot Kefaloniáan. Runsaasta valikoimasta löydät parhaimmat vaihtoehdot rajaamalla hakutuloksia eri kriteereillä. Kun loman ajankohta on tiedossa, kannattaa hyviä tarjouksia alkaa metsästää jo hyvissä ajoin, sillä hintoihin voi vaikuttaa matkustusajankohdan lisäksi varausajankohta.

Saapuminen Kefaloniáan

Lento Kefaloniáan laskeutuu Kefalonián kansainväliselle lentokentälle (IATA: EFL), joka sijaitsee seitsemän kilometrin etäisyydellä Kefalonián saaren suurimmasta kaupungista Argostolista. Lentoasemalta ei kulje julkista liikennettä mihinkään saaren kaupungeista tai kylistä. Sinun ei silti tarvitse viettää lomaasi lentoasemalla, sillä lentoaseman edustalla taksikuskit odottavat väsyneitä matkalaisia. Taksin kyydissä matka mihin tahansa Kefalonián kohteeseen sujuu muitta mutkitta. Tärkeimpiin Kefalonián kohteisiin on kiinteät taksihinnat, mutta kuljettajan kanssa kannattaa myös keskustella hinnoista etukäteen, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä määränpäähän saavuttaessa. Jos haluat liikkua omatoimisemmin, varteenotettava vaihtoehto on myös autonvuokraus. Lentoasemalla toimii useampia autovuokraamoita, joista voit vuokrata auton niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Autolla pääset lisäksi helposti liikkumaan eri puolille saarta ja vierailemaan useammassakin lomakohteessa matkasi aikana.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kefalonia?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.