Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Kreikan saaret alkaen 76 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Kreikan saaret

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kreikan saaret olivat annetulla aikavälillä 76 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 137 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 17.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
76 €
SAS
ti 21.9.
HEL
Helsinki
CHQ
Hania
82 €
Norwegian Air Shuttle
ti 12.10.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
96 €
Vueling Airlines
pe 4.6.
HEL
Helsinki
RHO
Ródos
102 €
Norwegian Air Shuttle
la 4.9.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
110 €
Air Baltic
ti 17.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
117 €
Aegean
pe 16.7.
HEL
Helsinki
JTR
Thira
117 €
Norwegian Air Shuttle
su 11.7. - la 17.7.
HEL
Helsinki
RHO
Ródos
137 €
Lufthansa
ti 24.8. - su 5.9.
HEL
Helsinki
CHQ
Hania
145 €
Norwegian Air Shuttle
ma 31.5. - ma 7.6.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
149 €
Lufthansa
ke 13.10. - to 14.10.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
169 €
SAS
to 10.6. - ke 16.6.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
181 €
Austrian Airlines
pe 4.6. - pe 11.6.
HEL
Helsinki
HER
Iraklion
186 €
Lufthansa
su 13.6. - to 17.6.
HEL
Helsinki
JTR
Thira
189 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kreikan saaret?

✔️ Lennot kohteeseen Kreikan saaret maksavat yleensä 137 €–189 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kreikan saaret, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 76 €. Halpaa lentoa kohteeseen Kreikan saaret etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kreikan saaret?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kreikan saaret on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kreikan saaret?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kreikan saaret helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kreikan saaret saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kreikan saaret?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kreikan saaret lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kreikan saaret?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kreikan saaret helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kreikan saaret lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kreikan saaret, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Kreikan saaret Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ATH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines
Halvin lento 137 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kreikan saaret?

SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Austrian Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.