Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Länsi-Suomi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Länsi-Suomi olivat annetulla aikavälillä 44 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 74 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Etsi parhaat lennot – Länsi-Suomi

Täydellinen lomakohde on löytynyt, ja nyt on aika etsiä lennot kohteeseen MHQ. Asettamalla haluamasi päivämäärät hakuehtoihin näet helposti mitkä lentoyhtiöt ja reitit ovat edullisimmat haluamallesi ajankohdalle. Voit rajata hakutuloksia myös monilla muilla kriteereillä, ja pääset tarkastelemaan esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja. Lisäksi voit rajata hakutulokset myös suosimasi lentoyhtiön mukaan, jotta näet onko heillä saatavilla lentoja kohteeseen MHQ. 

Edulliset lennot kohteeseen MHQ

Jos haluat säästää matkakustannuksissa, kannattaa lennot kohteeseen Länsi-Suomi hakea huolellisesti. Hinnat vaihtelevat huomattavasti vuodenaikojen ja sesonkien lisäksi myös päivien mukaan. Tämän vuoksi kohteen MHQ lennot löytyvät yleensä edullisemmin, jos pystyt joustamaan matkapäivissä. Toinen tapa säästää matkakustannuksissa on varata kohteen MHQ hotelli lentovarauksen yhteydessä. Voit saada jopa 15 % alennuksen loppusummasta, jos varaat lennot ja hotellit yhdessä, ja tarkkojen hotellikuvausten avulla sopivan majoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Varaslähtö lomalle kohteeseen Länsi-Suomi

Jos suunnitelmissasi on pysytellä koko loman ajan kohteessa Länsi-Suomi, tarkenet mitä todennäköisimmin julkisilla kulkuvälineillä ja apostolin kyydillä. Seikkailut kaupungin rajojen ulkopuolelle onnistuvat helpommin omalla autolla, joten jos sellaiset kiinnostavat, kannattaa tutustua autonvuokraustarjouksiin ja varata sopiva menopeli hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin voit varmistaa, että vuokra-autosi on jo odottamassa lentokentällä, kun varaamasi lento kohteeseen Länsi-Suomi laskeutuu. Jos et ole vielä miettinyt tai päättänyt, mitä aiot tehdä lomallasi kohteessa Länsi-Suomi, voit tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Aktiviteetit-sivulla.


Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Lennot kohteeseen Länsi-Suomi maksavat yleensä 74 €–686 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Länsi-Suomi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 44 €. Halpaa lentoa kohteeseen Länsi-Suomi etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Länsi-Suomi on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Länsi-Suomi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Länsi-Suomi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Länsi-Suomi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Länsi-Suomi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Länsi-Suomi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Länsi-Suomi, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air International Ltd, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Länsi-Suomi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiMHQ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Finnair
Halvin lento74 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Länsi-Suomi?

Norwegian Air International Ltd, Finnair

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
HEL Oulu 28.3. - 5.4. 74 €
HEL Rovaniemi 19.4. - 26.4. 74 €
HEL Jyväskylä 12.4. - 14.4. 122 €
HEL Jomala 26.3. - 28.3. 122 €
HEL Vaasa 19.3. - 21.3. 122 €
HEL Kemi 25.3. - 25.3. 133 €
HEL Kittilä 11.4. - 15.4. 153 €
FCO Oulu 2.5. - 15.5. 186 €
LHR Oulu 1.5. - 16.5. 278 €
LHR Oulu 1.5. - 16.5. 278 €
AMS Rovaniemi 26.3. - 14.4. 423 €
FRA Oulu 18.3. - 18.3. 686 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
HEL Oulu 6.3. - 15.3. 125 €
HEL Rovaniemi 7.3. - 15.5. 144 €
HEL Kittilä 7.3. - 11.3. 249 €
FCO Oulu 7.3. - 20.3. 401 €
AMS Rovaniemi 7.3. - 25.3. 450 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Länsi-Suomi vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.