Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Länsi-Suomi alkaen 31 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Länsi-Suomi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Länsi-Suomi olivat annetulla aikavälillä 31 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 61 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 29.7.
HEL
Helsinki
OUL
Oulu
31 €
Norwegian Air Shuttle
to 17.2.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
36 €
Norwegian Air Shuttle
to 29.7.
HEL
Helsinki
KOK
Kokkola
39 €
FlexFlight
ke 4.8.
HEL
Helsinki
KEM
Kemi
39 €
FlexFlight
pe 10.9.
HEL
Helsinki
JYV
Jyväskylä
39 €
FlexFlight
pe 16.7.
HEL
Helsinki
OUL
Oulu
43 €
Norwegian Air Shuttle
su 29.8.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
46 €
Norwegian Air Shuttle
to 1.7. - ma 5.7.
HEL
Helsinki
OUL
Oulu
61 €
Norwegian Air Shuttle
ma 4.10. - su 10.10.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
61 €
Norwegian Air Shuttle
pe 27.8. - pe 10.9.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
66 €
Norwegian Air Shuttle
ma 23.8. - ma 30.8.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
72 €
Norwegian Air Shuttle
su 4.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
OUL
Oulu
73 €
Norwegian Air Shuttle
pe 24.12. - la 1.1.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
74 €
Norwegian Air Shuttle
su 29.8. - pe 10.9.
HEL
Helsinki
RVN
Rovaniemi
76 €
Norwegian Air Shuttle

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Lennot kohteeseen Länsi-Suomi maksavat yleensä 61 €–76 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Länsi-Suomi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 31 €. Halpaa lentoa kohteeseen Länsi-Suomi etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Länsi-Suomi on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Länsi-Suomi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Länsi-Suomi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Länsi-Suomi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Länsi-Suomi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Länsi-Suomi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Länsi-Suomi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Länsi-Suomi, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, FlexFlight. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Länsi-Suomi (ENF) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Länsi-Suomi (ENF), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Länsi-Suomi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, FlexFlight
Halvin lento 61 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Länsi-Suomi?

Norwegian Air Shuttle, FlexFlight

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.