Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lefkada alkaen 81 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lefkada

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lefkada olivat annetulla aikavälillä 81 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 168 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 26.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
81 €
SAS
la 28.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
82 €
Norwegian Air Shuttle
ti 21.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
88 €
Vueling Airlines
pe 23.7.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
117 €
Aegean
ti 21.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
127 €
Air Baltic
ke 22.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
132 €
Turkish Airlines
la 18.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
142 €
KLM
ke 1.9. - to 2.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
168 €
SAS
ti 14.9. - ma 27.9.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
169 €
Lufthansa
pe 12.11. - ti 16.11.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
186 €
Aegean
ma 27.9. - la 9.10.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
187 €
KLM
ke 18.8. - la 28.8.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
188 €
Norwegian Air Shuttle
to 19.8. - ma 6.9.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
231 €
Turkish Airlines
ti 20.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
ATH
Ateena
246 €
Air Baltic

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lefkada?

✔️ Lennot kohteeseen Lefkada maksavat yleensä 168 €–246 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lefkada, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 81 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lefkada etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lefkada?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lefkada on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lefkada?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lefkada helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lefkada saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lefkada?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lefkada lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lefkada?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lefkada helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lefkada lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lefkada, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lefkada (ATH) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lefkada (ATH), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lefkada Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ATH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa
Halvin lento 168 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lefkada?

SAS, Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, Aegean, Air Baltic, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.