Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lleida alkaen 40 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lleida

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lleida olivat annetulla aikavälillä 40 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 90 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 21.9.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
40 €
Vueling Airlines
to 19.8.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
72 €
Norwegian Air Shuttle
ti 24.8.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
72 €
SAS
ti 21.9. - su 26.9.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
90 €
Vueling Airlines
ti 11.1.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
95 €
Air Baltic
ti 11.1.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
102 €
Lufthansa
pe 1.10.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
107 €
KLM
ti 11.1. - ti 25.1.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
110 €
Lufthansa
ma 6.12.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
119 €
Brussels Airlines
su 22.8. - su 5.9.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
126 €
Norwegian Air Shuttle
ti 24.8. - ke 1.9.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
150 €
SAS
ti 17.8. - ti 24.8.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
166 €
KLM
ma 8.11. - ti 23.11.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
172 €
Brussels Airlines
la 29.1. - la 12.2.
HEL
Helsinki
BCN
Barcelona
184 €
Air Baltic

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lleida?

✔️ Lennot kohteeseen Lleida maksavat yleensä 90 €–184 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lleida, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 40 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lleida etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lleida?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lleida on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lleida?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lleida helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lleida saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lleida?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lleida lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lleida?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lleida helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lleida lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lleida, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Brussels Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lleida (ILD) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lleida (ILD), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lleida Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ILD
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Brussels Airlines
Halvin lento 90 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lleida?

Vueling Airlines, Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Baltic, Lufthansa, KLM, Brussels Airlines

Lleida – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

Habitat Apartments Barcelona Classic
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Amsterdam –> Lleida
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.