Halvat lennot Peniche

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Peniche

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Peniche olivat annetulla aikavälillä 124 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 180 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Peniche vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Peniche?

✔️ Lennot kohteeseen Peniche maksavat yleensä 180 €–297 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Peniche, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 124 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Peniche?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Peniche yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle tammikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Peniche?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Peniche helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Peniche saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Peniche?

✔️ Voit muuttaa kohteen Peniche lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Peniche?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Peniche helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Peniche lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Peniche sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Scandinavian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, KLM, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Peniche (LIS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Peniche (LIS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Peniche Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
LIS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Scandinavian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, KLM, Air France
Halvin lento
180 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Humberto Delgado
Menopaluumatkan hinta
105 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Peniche?

Scandinavian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Brussels Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, KLM, Air France

Peniche – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

The Icons Lisbon Central Hotel
As Janelas Verdes Inn, a Lisbon Heritage Collection
Heritage Avenida Liberdade, a Lisbon Heritage Collection
138 Liberdade Hotel
Dare Lisbon House
Hotel Lisboa Plaza, a Lisbon Heritage Collection
Dear Lisbon - Gallery House
Mama Shelter Lisboa
Lisbon São Bento Hotel
Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
Hotel Britania Art Deco, a Lisbon Heritage Collection
Old Town Lx Suites
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Peniche
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.