Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Praha alkaen 63 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Praha

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Praha olivat annetulla aikavälillä 63 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 128 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

pe 27.8.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
63 €
Norwegian Air Shuttle
su 29.8.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
71 €
Norwegian Air Shuttle
la 25.9.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
77 €
SAS
la 28.8.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
78 €
Norwegian Air Shuttle
to 2.9.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
82 €
Norwegian Air Shuttle
ke 28.7.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
84 €
Norwegian Air Shuttle
ti 14.9.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
85 €
Finnair
pe 21.1. - ma 31.1.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
128 €
Lufthansa
pe 21.1. - ma 31.1.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
132 €
Lufthansa
pe 21.1. - ma 31.1.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
134 €
Lufthansa
ma 10.1. - to 27.1.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
136 €
Norwegian Air Shuttle
pe 3.9. - to 16.9.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
153 €
SAS
la 22.1. - to 10.2.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
158 €
KLM
su 6.3. - pe 18.3.
HEL
Helsinki
PRG
Praha
172 €
Austrian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Praha?

✔️ Lennot kohteeseen Praha maksavat yleensä 128 €–172 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Praha, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 63 €. Halpaa lentoa kohteeseen Praha etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että tammikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Praha?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Praha on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Praha?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Praha helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Praha saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Praha?

✔️ Voit muuttaa kohteen Praha lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Praha?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Praha helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Praha lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Praha, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Praha (PRG) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Praha (PRG), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Praha Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines
Halvin lento 128 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Praha?

Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.