Lennot Puerto Rico

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Puerto Rico

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Puerto Rico olivat annetulla aikavälillä 81 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 120 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Puerto Rico vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Puerto Rico?

✔️ Lennot kohteeseen Puerto Rico maksavat yleensä 120 €–230 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Puerto Rico, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 81 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Puerto Rico?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Puerto Rico yhdensuuntaiselle matkalle on maaliskuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Puerto Rico?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Puerto Rico helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Puerto Rico saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Puerto Rico?

✔️ Voit muuttaa kohteen Puerto Rico lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Puerto Rico?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Puerto Rico helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Puerto Rico lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Puerto Rico sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Iberia, SAS, Air France, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Puerto Rico (LPA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Puerto Rico (LPA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Puerto Rico Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LPA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Iberia, SAS, Air France, Lufthansa, KLM
Halvin lento 120 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Puerto Rico?

Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Iberia, SAS, Air France, Lufthansa, KLM

Puerto Rico – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Bohemia Suites & Spa - Adults only
Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Seaside Palm Beach
Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel
Abora Catarina by Lopesan Hotels
Riosol Hotel
Abora Continental by Lopesan Hotels
LABRANDA Hotel Marieta - Adults Only
Seaside Sandy Beach
Kumara Serenoa by Lopesan Hotels
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Puerto Rico
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.