Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Ródos alkaen 62 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Ródos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ródos olivat annetulla aikavälillä 62 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 104 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Etsi parhaat lennot – Ródos

Täydellinen lomakohde on löytynyt, ja nyt on aika etsiä lennot kohteeseen RHO. Asettamalla haluamasi päivämäärät hakuehtoihin näet helposti mitkä lentoyhtiöt ja reitit ovat edullisimmat haluamallesi ajankohdalle. Voit rajata hakutuloksia myös monilla muilla kriteereillä, ja pääset tarkastelemaan esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja. Lisäksi voit rajata hakutulokset myös suosimasi lentoyhtiön mukaan, jotta näet onko heillä saatavilla lentoja kohteeseen RHO. 

Edulliset lennot kohteeseen RHO

Jos haluat säästää matkakustannuksissa, kannattaa lennot kohteeseen Ródos hakea huolellisesti. Hinnat vaihtelevat huomattavasti vuodenaikojen ja sesonkien lisäksi myös päivien mukaan. Tämän vuoksi kohteen RHO lennot löytyvät yleensä edullisemmin, jos pystyt joustamaan matkapäivissä. Toinen tapa säästää matkakustannuksissa on varata kohteen RHO hotelli lentovarauksen yhteydessä. Voit saada jopa 15 % alennuksen loppusummasta, jos varaat lennot ja hotellit yhdessä, ja tarkkojen hotellikuvausten avulla sopivan majoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Varaslähtö lomalle kohteeseen Ródos

Jos suunnitelmissasi on pysytellä koko loman ajan kohteessa Ródos, tarkenet mitä todennäköisimmin julkisilla kulkuvälineillä ja apostolin kyydillä. Seikkailut kaupungin rajojen ulkopuolelle onnistuvat helpommin omalla autolla, joten jos sellaiset kiinnostavat, kannattaa tutustua autonvuokraustarjouksiin ja varata sopiva menopeli hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin voit varmistaa, että vuokra-autosi on jo odottamassa lentokentällä, kun varaamasi lento kohteeseen Ródos laskeutuu. Jos et ole vielä miettinyt tai päättänyt, mitä aiot tehdä lomallasi kohteessa Ródos, voit tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Aktiviteetit-sivulla.


Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ródos?

✔️ Lennot kohteeseen Ródos maksavat yleensä 104 €–174 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ródos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 62 €. Halpaa lentoa kohteeseen Ródos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että elokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ródos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ródos on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ródos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ródos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ródos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ródos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ródos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ródos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ródos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ródos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ródos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ródos (RHO) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ródos (RHO), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ródos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi RHO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Air Baltic
Halvin lento 104 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ródos?

Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Air Baltic

Ródos – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

In Camera Art Boutique Hotel
All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa-All Inclusive
Eden Roc Resort Hotel - All Inclusive
Mitsis Alila Resort & Spa – All Inclusive
Mitsis Grand Hotel Beach Hotel
Athineon Hotel
Mitsis Rodos Maris Resort & Spa - All Inclusive
Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa - All Inclusive
Mitsis La Vita Beach Hotel
Mitsis Petit Palais Beach Hotel
Elysium Resort & Spa
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Ródos
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.