Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Singapore

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Singapore

Halvat lennot Singaporeen

Joskus on vaikeaa päättää, haluaisiko lomallaan katsella mieluummin vilisevää kaupunkimaisemaa vai vehreää luontoa. Kun varaat lennot Singaporeen sinun ei tarvitse valita, vaan voit kokea samalla lomalla molemmat. Kaakkois-Aasiassa, Malakan niemimaan kärjessä sijaitseva Singaporen kaupunkivaltio on matkakohteena jatkuvassa nousussa. Urbaanin arkkitehtuurin, kukoistavan kasvillisuuden ja värikkään paikallisen kulttuurin yhdistelmä takaa Singaporeen matkustavalle henkeäsalpaavia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. Paitsi kiehtova ja jännittävä, on Singapore myös siisti ja turvallinen. Asiointi käy helposti englanniksi, jota suurin osa paikallisista puhuu äidinkielensä lisäksi. Kiinalaiset edustavat 74 prosentilla Singaporen suurinta väestöryhmää, ja kaksi seuraavaksi suurinta ovat malesialaiset ja intialaiset. Singaporen kulttuurinen moninaisuus näkyy huikean ruokakulttuurin lisäksi kansallisten juhlapäivien kirjossa: voit matkustusajankohdasta riippuen viettää esimerkiksi kiinalaista uuttavuotta, hindulaista valojen juhlaa Diwalia tai länsimaista joulua. Yhdellä pienellä saarella on mahdollista siis matkustaa maailman ympäri ja nähdä samalla kertaa jylhiä pilvenpiirtäjiä, koristeellisia temppeleitä ja trooppisia mangrovesoita. Ei ihme, että vuonna 2015 Lonely Planet nimesi Singaporen maailman parhaaksi matkustuskohteeksi. Älä anna onnen odottaa, sillä ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Singaporeen!

Suorat lennot Singaporeen ja muut vaihtoehdot

Singapore on lämpötilan puolesta suotuisa matkakohde koko vuoden, mutta monsuunisateita välttelevän kannattaa olla liikkeellä maalis–lokakuussa. Marras–tammikuussa satelee päivittäin pieniä kuuroja, mutta trooppisessa ilmastossa sekin voi tuntua virkistävältä. Toppahaalarin voi tosiaan jättää lentoasemalle, sillä lämpötila vaihtelee läpi vuoden 22 ja 35 asteen välillä. Joulusesongin aikaan lennot saattavat olla muuta vuotta kalliimpia. Nopein tie Suomesta Singaporeen käy Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, sillä Finnair liikennöi suoria lentoja Singaporeen Helsingistä useita kertoja viikossa. Suorat lentovuorot lähtevät puolilta öin Suomen aikaa, ja lennon kesto on noin 12 tuntia. Aikaero Suomeen nähden on kesällä +5 ja talvella +6 tuntia, joten lento Singaporeen laskeutuu paikallista aikaa viiden tai kuuden aikaan iltapäivällä. Matkalla ehtii onneksi ottaa pitkät torkut, ja perillä ehdit vielä viettää illan tutustuen kaupunkiin. Jos lähtöpaikkasi Suomessa on kehäkolmosen ulkopuolella, ei hätää: matkan voi aloittaa Finnairin kotimaanlennolla esimerkiksi Jyväskylästä, Kajaanista tai Maarianhaminasta. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja Singaporeen Helsingistä tarjoavat lisäksi ainakin Air France, Lufthansa, Turkish Airlines sekä British Airways. Välilaskulliset lennot ovat toki suoria lentoja pitempiä, mutta mahdollisesti myös edullisempia. Lentoaikoja ja hintoja voit vertailla eri päivien ja lentoyhtiöiden välillä helposti ebookersin hakukoneen kautta. Aikainen varaaja nappaa usein parhaan hinnan, joten päästäkseen Singaporeen halvalla loma kannattaa suunnitella hyvissä ajoin. Samalla voit selata hotellivaihtoehtoja ja hoitaa kaksi matkajärjestelyä yhdellä kerralla.

Perillä Singaporessa

Maailman parhaaksikin mainittu Changin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Singaporen itäpäässä noin 17 kilometrin etäisyydellä kaupungin Downtown Core -keskusalueesta. Lentoasemalla on tätä kirjoitettaessa kolme matkustajaterminaalia, ja neljäs on valmistumassa vuonna 2017. Singaporen keskustaan pääsee lentoasemalta edullisesti julkisilla liikennevälineillä. Jo lentoasemalta lähtiessä on hyvä muistaa, että Singaporessa noudatetaan tiukkoja siisteyslakeja, ja esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä ja asemilla syöminen ja juominen on kielletty. Junalla keskustaan pääsee, jos lähtee lentoaseman juna-asemalta ja vaihtaa Tanah Merahin asemalla länteen menevään junaan. Bussilla keskustaan pääsee menemällä jokaisen terminaalin alimmasta kerroksesta löytyvälle bussiasemalle ja valitsemalla linjan 36/36A kaupunkiin. Matka kestää noin tunnin, ja bussilippu maksaa noin kaksi ja puoli Singaporen dollaria. Riko etukäteen vaikkapa kioskilla taskuusi pienempää rahaa, sillä bussikuski tahtoo tasarahan. Taksimatka cityyn kestää noin puoli tuntia ja maksaa 20–40 dollaria. Isompi seurue voi napata lentoasemalta tilataksin, johon mahtuu matkatavaroineen seitsemän henkilöä. Tilataksin taksa on 60 dollarista ylöspäin, ja ylimääräisistä pysähdyksistä veloitetaan 15 dollaria. Kimppakuljetusta etsivien kannattaa asioida tuloaulan palvelutiskeillä, jotka päivystävät vuorokauden ympäri.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Finnair, Turkish Airlines, Qatar Airways, Aeroflot-Russian Airlines, Lufthansa, Emirates, Air France, KLM

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Singapore?

✔️ Lennot kohteeseen Singapore maksavat yleensä 503 €–564 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Singapore, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 298 €. Halpaa lentoa kohteeseen Singapore etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Singapore?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Singapore on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Singapore?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Singapore helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Singapore saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Singapore?

✔️ Voit muuttaa kohteen Singapore lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Singapore?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Singapore helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Singapore lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Singapore, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, Turkish Airlines, Qatar Airways, Aeroflot-Russian Airlines, Lufthansa, Emirates, Air France, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.