Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Singapore

Halvat lennot Singaporeen

Joskus on vaikeaa päättää, haluaisiko lomallaan katsella mieluummin vilisevää kaupunkimaisemaa vai vehreää luontoa. Kun varaat lennot Singaporeen sinun ei tarvitse valita, vaan voit kokea samalla lomalla molemmat. Kaakkois-Aasiassa, Malakan niemimaan kärjessä sijaitseva Singaporen kaupunkivaltio on matkakohteena jatkuvassa nousussa. Urbaanin arkkitehtuurin, kukoistavan kasvillisuuden ja värikkään paikallisen kulttuurin yhdistelmä takaa Singaporeen matkustavalle henkeäsalpaavia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. Paitsi kiehtova ja jännittävä, on Singapore myös siisti ja turvallinen. Asiointi käy helposti englanniksi, jota suurin osa paikallisista puhuu äidinkielensä lisäksi. Kiinalaiset edustavat 74 prosentilla Singaporen suurinta väestöryhmää, ja kaksi seuraavaksi suurinta ovat malesialaiset ja intialaiset. Singaporen kulttuurinen moninaisuus näkyy huikean ruokakulttuurin lisäksi kansallisten juhlapäivien kirjossa: voit matkustusajankohdasta riippuen viettää esimerkiksi kiinalaista uuttavuotta, hindulaista valojen juhlaa Diwalia tai länsimaista joulua. Yhdellä pienellä saarella on mahdollista siis matkustaa maailman ympäri ja nähdä samalla kertaa jylhiä pilvenpiirtäjiä, koristeellisia temppeleitä ja trooppisia mangrovesoita. Ei ihme, että vuonna 2015 Lonely Planet nimesi Singaporen maailman parhaaksi matkustuskohteeksi. Älä anna onnen odottaa, sillä ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Singaporeen!

Suorat lennot Singaporeen ja muut vaihtoehdot

Singapore on lämpötilan puolesta suotuisa matkakohde koko vuoden, mutta monsuunisateita välttelevän kannattaa olla liikkeellä maalis–lokakuussa. Marras–tammikuussa satelee päivittäin pieniä kuuroja, mutta trooppisessa ilmastossa sekin voi tuntua virkistävältä. Toppahaalarin voi tosiaan jättää lentoasemalle, sillä lämpötila vaihtelee läpi vuoden 22 ja 35 asteen välillä. Joulusesongin aikaan lennot saattavat olla muuta vuotta kalliimpia. Nopein tie Suomesta Singaporeen käy Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, sillä Finnair liikennöi suoria lentoja Singaporeen Helsingistä useita kertoja viikossa. Suorat lentovuorot lähtevät puolilta öin Suomen aikaa, ja lennon kesto on noin 12 tuntia. Aikaero Suomeen nähden on kesällä +5 ja talvella +6 tuntia, joten lento Singaporeen laskeutuu paikallista aikaa viiden tai kuuden aikaan iltapäivällä. Matkalla ehtii onneksi ottaa pitkät torkut, ja perillä ehdit vielä viettää illan tutustuen kaupunkiin. Jos lähtöpaikkasi Suomessa on kehäkolmosen ulkopuolella, ei hätää: matkan voi aloittaa Finnairin kotimaanlennolla esimerkiksi Jyväskylästä, Kajaanista tai Maarianhaminasta. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja Singaporeen Helsingistä tarjoavat lisäksi ainakin Air France, Lufthansa, Turkish Airlines sekä British Airways. Välilaskulliset lennot ovat toki suoria lentoja pitempiä, mutta mahdollisesti myös edullisempia. Lentoaikoja ja hintoja voit vertailla eri päivien ja lentoyhtiöiden välillä helposti ebookersin hakukoneen kautta. Aikainen varaaja nappaa usein parhaan hinnan, joten päästäkseen Singaporeen halvalla loma kannattaa suunnitella hyvissä ajoin. Samalla voit selata hotellivaihtoehtoja ja hoitaa kaksi matkajärjestelyä yhdellä kerralla.

Perillä Singaporessa

Maailman parhaaksikin mainittu Changin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Singaporen itäpäässä noin 17 kilometrin etäisyydellä kaupungin Downtown Core -keskusalueesta. Lentoasemalla on tätä kirjoitettaessa kolme matkustajaterminaalia, ja neljäs on valmistumassa vuonna 2017. Singaporen keskustaan pääsee lentoasemalta edullisesti julkisilla liikennevälineillä. Jo lentoasemalta lähtiessä on hyvä muistaa, että Singaporessa noudatetaan tiukkoja siisteyslakeja, ja esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä ja asemilla syöminen ja juominen on kielletty. Junalla keskustaan pääsee, jos lähtee lentoaseman juna-asemalta ja vaihtaa Tanah Merahin asemalla länteen menevään junaan. Bussilla keskustaan pääsee menemällä jokaisen terminaalin alimmasta kerroksesta löytyvälle bussiasemalle ja valitsemalla linjan 36/36A kaupunkiin. Matka kestää noin tunnin, ja bussilippu maksaa noin kaksi ja puoli Singaporen dollaria. Riko etukäteen vaikkapa kioskilla taskuusi pienempää rahaa, sillä bussikuski tahtoo tasarahan. Taksimatka cityyn kestää noin puoli tuntia ja maksaa 20–40 dollaria. Isompi seurue voi napata lentoasemalta tilataksin, johon mahtuu matkatavaroineen seitsemän henkilöä. Tilataksin taksa on 60 dollarista ylöspäin, ja ylimääräisistä pysähdyksistä veloitetaan 15 dollaria. Kimppakuljetusta etsivien kannattaa asioida tuloaulan palvelutiskeillä, jotka päivystävät vuorokauden ympäri.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.