Lennot Stralsund

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Stralsund

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Stralsund olivat annetulla aikavälillä 88 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 127 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Stralsund vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Stralsund?

✔️ Lennot kohteeseen Stralsund maksavat yleensä 127 €–166 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Stralsund, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 88 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Stralsund?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Stralsund yhdensuuntaiselle matkalle on joulukuussa ja menopaluulennolle helmikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Stralsund?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Stralsund helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Stralsund saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Stralsund?

✔️ Voit muuttaa kohteen Stralsund lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Stralsund?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Stralsund helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Stralsund lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Stralsund sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: SAS, KLM, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air France, Lufthansa, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Stralsund (HAM) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Stralsund (HAM), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Stralsund Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, KLM, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air France, Lufthansa, Air Baltic
Halvin lento 127 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Stralsund?

SAS, KLM, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air France, Lufthansa, Air Baltic

Stralsund – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Goodman's Living
Hotel Berlin, Berlin
Hotel Adele
abba Berlin hotel
AZIMUT Hotel City South Berlin
Living Hotel Großer Kurfürst
Living Hotel Berlin Mitte
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt
Pestana Berlin Tiergarten
Adina Apartment Hotel Berlin CheckPoint Charlie
Hotel ZOE by AMANO
NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Stralsund
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.