Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Tampereelle (TMP)

Suunnitteletko matkaa Tampereelle? Voit löytää halvat lennot Tampereelle lähes milloin vain. Jos aiot yöpyä Tampereella viikonlopun yli, hinnat saattavat olla korkeammat, mutta saatat löytää lentotarjouksia Tampereelle myös viikonloppuisin. Jos matkan tarkalla ajankohdalla ei ole sinulle merkitystä, valitse vaihtoehto ”hae 3 päivää ennen ja jälkeen”, jolloin voit vertailla hintoja esiin tulevasta taulukosta. Vertaile lentolippujen hintoja sivustollamme ja etsi lentohaullamme itsellesi sopivimmat lennot Tampereelle. Varauksen voit tehdä saman tien. Jos tarvitset majoitusta Tampereella, tutustu samalla kaupungin kattavaan hotellitarjontaan. Riippumatta matkaseurueesi koosta voit vertailla hotellihintoja ja varata majoituksen kätevästi sivuillamme. Löydät myös vuokra-auton helposti sivujemme kautta, jolloin pääset vapaasti liikkumaan myös kaupungin ulkopuolella oleviin kohteisiin.

Tampere-Pirkkalan lentokenttä

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Taksin voit ottaa terminaalin edestä taksitolpalta tai tarvittaessa tilata taksipuhelimella. Voit halutessasi tilata taksin etukäteen, jos sinulla on esimerkiksi kiire määränpäähäsi ja haluat varmistaa taksin saatavuuden tai sinulla on erityistoiveita. Terminaali 1:ssä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Lentoaseman ja keskustan väliä liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja numero 1 ja lentoasemalta on yhteys rautatieasemalle Rayanairin bussilla. Tutustu tarjontaamme ja varaa sinulle parhaiten sopivat edulliset lennot Tampereelle.

Lennot Helsingistä Tampereelle

Lentomatka Helsingistä Tampereelle kestää vain 35 minuuttia. Helsingistä lennetään Tampereelle useamman kerran päivässä eri vuorokaudenaikoina. Reitillä liikennöi Finnair. Tampereelle voi lentää myös muualta Suomesta, kun vaihtaa konetta Helsingissä. Tutustu tarjontaamme ja etsi lentolippuja Helsingistä Tampereelle jo tänään.

Tampereen nähtävyyksiä

Tampere on suosittu ja valloittava matkailukaupunki ympäri vuoden. Täällä voit viettää sekä kaupunkilomaa kulttuuririennoista nauttien että rauhoittua upeissa järvimaisemissa. Tampere on kulttuurikaupunki, jossa on tapahtumia laidasta laitaan. Kesäkuun alkupuolella Tampereella järjestetään Tampere Guitar Festival, joka tuo akustista kitaramusiikkia eri puolilta maailmaa ympäri kaupunkia. Kesäisin Tampereella järjestetään lisäksi puistokonsertteja. Kannattaa vierailla ainakin Tampereen taidemuseossa, joka esittelee vuosittain vuoden nuoren taiteilijan. Museossa on lisäksi Tove Janssonin Muumi-näyttely. Moottoriajoneuvoista kiinnostuneiden kannattaa tutustua Vehoniemen automuseoon. Tamperetta pidetään Suomen teatteripääkaupunkina, sillä teattereita ja esittävää taidetta on tarjolla runsaasti. Lasten ja lastenmielisten on tietysti käytävä Särkänniemen huvipuistossa, jossa on huvipuistolaitteiden lisäksi Koiramäki, planetaario ja akvaario.

Luonnon kauneutta

Tampere sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla, joten luonto on täällä lähellä. Voit lähteä pyöräilemään Näsijärvireitille tai järvelle melomaan; Näsijärvellä järjestetään myös melontakursseja. Kalastus on myös suosittu aktiviteetti ja kalastamaan pääsee niin järville kuin koskiinkin. Kalaa voi narrata jopa aivan keskustassa Tammerkoskessa, ja kalastuslupa on helppo ostaa Koskipuistosta. Aivan keskustan tuntumassa on monia metsiä retkeilyyn. Jokaisen Tampereen kävijän kannattaa nousta korkealle Pyynikinharjulle ihastelemaan kaunista maisemaa. Piipahda myös Pyynikin näkötornin kahvilassa, joka on tunnettu munkeistaan. Rohkeat voivat laskeutua näkötornista köydellä. Viikinsaari on suosittu retkikohde, jonne pääsee laivalla. Siellä on hieno uimaranta, luontopolku, lavatanssit ja muuta ohjelmaa.

Sujuvasti paikasta toiseen

Tampereella on toimiva joukkoliikenne, ja bussilinjoja kulkee keskustassa ja lähialueilla tiheästi. Myös Pispalaan, Tampereen kuuluisimpaan kaupunginosaan, pääsee bussilla. Kyse on 1930-luvulla rakennetusta työläiskaupunginosasta. Se on nykyisin suosittu asuinalue ja retkikohde, jossa voi aistia aidon kylätunnelman. Joukkoliikenteen liput maksavat aikuisilta n. 3–7 euroa vyöhykkeiden määrästä riippuen. Jos kuitenkin haluat liikkua vapaammin ja matkaseurueesi on helpompi liikkua autolla, autonvuokraus on hyvä vaihtoehto. Tutustu vuokra-autojen tarjontaan varauspalvelussamme ja vertaile hintoja. Jos olet Finnairin kanta-asiakas, muista rekisteröidä asiakasnumerosi varauksen yhteydessä, jotta saat pisteet tilillesi. Varaa halvat lennot Tampereelle jo tänään.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tampere?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.