Pääosion alkuosa
Kartta

Suosituimmat hotellit – Helsingor

Näytä kaikki 608 majoitusliikettä kohteessa Helsingor
Hotel Sleep2Night 86 €
Hotel Sleep2Night

Hotel Sleep2Night

Industrivej 19, Helsingor
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kronborgin linna on 4,2 kilometrin ja Museet for Søfart on 4,3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Louisiana Museum of Modern Art sijaitsee 10,4 kilometrin päässä. Snekkerstenin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Marienlyst Strandhotel 128 €
  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Nordre Strandvej 2, Helsingor
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museet for Søfart ja Kronborgin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Louisiana Museum of Modern Art sijaitsee 10,3 kilometrin päässä. Marienlystin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Højstrupin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Skandia 115 €
   Hotel Skandia

   Hotel Skandia

   Bramstræde 1, Helsingor
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Olavin kirkko ja Kronborgin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museet for Søfart sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Helsingørin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Grønnehaven asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Konventum Konferencecenter 128 €
    Konventum Konferencecenter

    Konventum Konferencecenter

    Gl. Hellebaekvej 70, Helsingor
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kronborgin linna on 2,8 kilometrin ja Danmarks Tekniske Museum on 4,6 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Louisiana Museum of Modern Art ja Hornbækin ranta ovat myös 15 kilometrin päässä. Marienlystin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Højstrupin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.