Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Asunnot Hua Hin

31 €
First Choice Suites

First Choice Suites

3.5 kautta 5.0
First Choice Suites on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja BlúPort Hua Hinin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
81 €
Beachfront Family Penthouse Hua Hin

Beachfront Family Penthouse Hua Hin

3.5 kautta 5.0
Beachfront Family Penthouse Hua Hin sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
28 €
First Choice Suites by the Sea

First Choice Suites by the Sea

3.5 kautta 5.0
First Choice Suites by the Sea on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
62 €
The Rain Cha Am Hua Hin

The Rain Cha Am Hua Hin

3.5 kautta 5.0 Phetkasem Road, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta huoneiston mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Baan Nub Kluen Hua Hin By Puppap

Baan Nub Kluen Hua Hin By Puppap

3.5 kautta 5.0
Baan Nub Kluen Hua Hin By Puppap sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, kuntokeskus ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Sandy Beach Condo 17D

Sandy Beach Condo 17D

3.5 kautta 5.0 851/71 , Sandy beach condominium, Regent-Garden Beach Rd,. Cha-am, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cha-Amin eteläinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
BLU-Pool Access

BLU-Pool Access

3.0 kautta 5.0 782/20, Petchakasem Road, B0106, BLU-Cha Am Condo, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Baanpattamaporn

Baanpattamaporn

3.0 kautta 5.0 19/128 Huahin19, Hua Hin, huahin
Baanpattamaporn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Queen's Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Baan Sandao Beach Apartment

Baan Sandao Beach Apartment

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hin Market Village. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa 1 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Franjipani Resort Hua Hin

Franjipani Resort Hua Hin

3.5 kautta 5.0
Franjipani Resort Hua Hin on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 42 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Chan Residence Hua Hin

Chan Residence Hua Hin

3.0 kautta 5.0 73/1 Nongkae, Hua Hin, Prachuabkirikhan
Chan Residence Hua Hin on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hinin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Away Baan Nub Kluen Beachfront at HuaHin

Away Baan Nub Kluen Beachfront at HuaHin

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Baan Thew Talay Blue Sapphire

Baan Thew Talay Blue Sapphire

3.0 kautta 5.0 756/226 Phetkasem Road, Building C, 8th Floor, Cha Am, Phetchaburin provinssi
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Cha Amin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Living Huahin

Living Huahin

2.5 kautta 5.0 10/934 Leaptangrotfai Rd., Huahin Soi 94, Hua Hin
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hua Hin Market Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
The Crest Santora Hua Hin By Puppap

The Crest Santora Hua Hin By Puppap

3.5 kautta 5.0 39/170, 39/188 Bohfai Village, Hua Hin 7, Hua Hin
The Crest Santora Hua Hin By Puppap sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta For Art's Saken taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille syvän kylpyammeen ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Hua Hin, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Hua Hin todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Hua Hin – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Hua Hin, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Hua Hin nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Hua Hin sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Hua Hin nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Hua Hin Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Hua Hin hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Hua Hin

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Hua Hin, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Hua Hin parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Hua Hin

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.