Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Istanbul

Gökçe Pansiyon - Adult Only 10 €
Gökçe Pansiyon - Adult Only

Gökçe Pansiyon - Adult Only

Civelek Sokak, Kagithane, Istanbul, istanbul
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gökçe Pansiyon - Adult Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hostellissa on 250 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Paxx Istanbul Hotel & Hostel - Adults Only 13 €
  Paxx Istanbul Hotel & Hostel - Adults Only

  Paxx Istanbul Hotel & Hostel - Adults Only

  Firuzaga Mahallesi, Cezayir sokak no 2 a, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Paxx Istanbul Hotel & Hostel - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta İstiklalin puistokatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä hostellissa on 5 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

   Hush Hostel Lounge 27 €
   Hush Hostel Lounge

   Hush Hostel Lounge

   Rasimpasa Mah. Rihtim Cad. Iskele Sok., No:46, Istanbul, Istanbul
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hush Hostel Lounge on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kadikoyn satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä hostellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

    Sultan Hostel & Guesthouse 28 €
    Sultan Hostel & Guesthouse

    Sultan Hostel & Guesthouse

    Cankurtaran Mh., Akbiyik Cd No:17, Istanbul
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sultan Hostel & Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hostellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Bunk Hostel 36 €
     Bunk Hostel

     Bunk Hostel

     Papa Roncalli Sokak No: 34, Istanbul, Istanbul
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bunk Hostel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acıbadem Taksimin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Stanpoli Hostel 35 €
      Stanpoli Hostel

      Stanpoli Hostel

      Küçük Ayasofya Mah. Yeğen Sok. No:5/7, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stanpoli Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konstantinopolin hippodromi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hostellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Cheers Hostel 30 €
       Cheers Hostel

       Cheers Hostel

       Zeynep Sultan Camii Sokak No 21, Alemdar Mahallesi, Sultanahmet, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cheers Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cağaloğlu Hamamı -kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä hostellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

        Avrasya Hostel 22 €
        Avrasya Hostel

        Avrasya Hostel

        Cankurtaran Mahallesi Seyithasan Sokak, No 12 Sultanahmet Fatih, Istanbul, Istanbul
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Avrasya Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä hostellissa on 6 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

         Puffin Hostel 20 €
         Puffin Hostel

         Puffin Hostel

         Sinanpasa Mah Ihlamurdere Cd., Celebioglu Sk. No 11 Besiktas, Istanbul
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Puffin Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yildiz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja kattoterassi. Tässä hostellissa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Stay Inn Taksim Hostel 25 €
          Stay Inn Taksim Hostel

          Stay Inn Taksim Hostel

          Kamer Hatun Mah. Balik Sokak No7, Istanbul, Taksim
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Stay Inn Taksim Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta İstiklalin puistokatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä hostellissa on 11 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Taksim Green House Hostel 24 €
           Taksim Green House Hostel

           Taksim Green House Hostel

           Inonu Mah., Cumhuriyet Caddesi, Paparoncalli Sokak No 15, Istanbul, Istanbul
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Taksim Green House Hostel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acıbadem Taksimin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

            Moda Hostel 28 €
            Moda Hostel

            Moda Hostel

            Tellalzade Sk., Istanbul, Istanbul
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Moda Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kadikoyn satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Varaa Hostellit kohteessa Istanbul ebookersilta

             Kohteen Istanbul hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Istanbul

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Istanbul niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Istanbul. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Istanbul Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Istanbul Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Istanbul vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Istanbul parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Istanbul kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Istanbul saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Istanbul!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Istanbul

             Näytä kaikki 3 633 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
             YOTEL Istanbul Airport Landside 140 €
             YOTEL Istanbul Airport Landside

             YOTEL Istanbul Airport Landside

             Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Belgrad Ormani, Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta ovat 32 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Atatürkin olympiastadion ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 103 €
              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

              Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hilton Istanbul Bosphorus 116 €
               Hilton Istanbul Bosphorus

               Hilton Istanbul Bosphorus

               Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Acıbadem Taksimin sairaala, Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Galata-torni ovat myös 3 kilometrin päässä. Taşkışlan köysirata-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                Conrad Istanbul Bosphorus 111 €
                Conrad Istanbul Bosphorus

                Conrad Istanbul Bosphorus

                Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Besiktasin lauttasatama, Dolmabahçen palatsi ja Vodafone Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Zorlun esittävien taiteiden teatteri sijaitsee 4,3 kilometrin päässä. Maçkan köysirata-asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kabatasin raitiovaunupysäkki on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.