Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Istanbul

18 €
Dreamer's B&B Cihangir

Dreamer's B&B Cihangir

Purtelas Hasan Mah. Hardal Sok., No 2 Findikli Cihangir, Istanbul
Dreamer's B&B Cihangir sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Emirhan Guest House

Emirhan Guest House

Kucuk Ayasofya Mah., Sehit Mehmet Pasa Sk. No:19, Istanbul, Istanbul
Emirhan Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa pensionaatissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
18 €
Selanikli Pansiyon Heybeliada

Selanikli Pansiyon Heybeliada

Heybeliada Mah., Ayyildiz Cd. No: 35, Adalar, Istanbul
Selanikli Pansiyon Heybeliada sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Sedef-saari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja rantakuljetukset (lisämaksusta). Tässä pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
29 €
Orhan Kutbay'in Evi Turyolu Cafe Pansiyon

Orhan Kutbay'in Evi Turyolu Cafe Pansiyon

Nizam Caddesi No. 85, Buyukada, Adalar, Istanbul
Orhan Kutbay'in Evi Turyolu Cafe Pansiyon sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Troçki Evi Büyükadan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1903 rakennetussa pensionaatissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Beyaz Konaklama

Beyaz Konaklama

Cumhuriyet Mah, Kucukcekmece No 374, Istanbul
Beyaz Konaklama sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Perlavista AVM:n ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä pensionaatissa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
12 €
Prenset Pansiyon

Prenset Pansiyon

Heybeliada Mahallesi, ay, Adalar
Prenset Pansiyon sijaitsee lähellä kohdetta Sedef-saari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä pensionaatissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Apart 1 Taksim Sishane

Apart 1 Taksim Sishane

Bedrettin Mah. Curukluk Sok. No 1, Beyoglu, Istanbul
Apart 1 Taksim Sishane sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä pensionaatissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
35 €
Agva Ayse Hanim Guesthouse

Agva Ayse Hanim Guesthouse

Agva Merkez Mahallesi, Sile Caddesi, Sile
Agva Ayse Hanim Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agva Yenin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1955 rakennetussa pensionaatissa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Ekoland Hotel

Ekoland Hotel

Mansur Mah Mansur Cad, No 24 Agva, Sile
Ekoland Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Agvan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Istanbul

Näytä kaikki 3 908 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE Hae hinnat
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Belgrad Ormani on 17,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Eyup Sultanin moskeija ovat myös 40 kilometrin päässä.

  YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE Hae hinnat
  YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

  YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

  Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Belgrad Ormani on 17,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Eyup Sultanin moskeija ovat myös 40 kilometrin päässä.

   Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 91 €
   Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

   Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

   Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mercure Istanbul Taksim Hae hinnat
    Mercure Istanbul Taksim

    Mercure Istanbul Taksim

    Omer Avni Mah Inonu Caddesi, No 42 Gumussuyu Beyoglu, Istanbul, Istanbul
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Taksim-aukio ja City's Nişantaşın ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Bomontiadan ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Kabatasin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.