Pääosion alkuosa

Suositut Residenssit – Istanbul

Ekinci Residence 41 €
Ekinci Residence

Ekinci Residence

Yenisehir Mah. Osmanli Bulvari Sümbül, Sok. No:8, Kurtkoy, Istanbul
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ekinci Residence on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta World Atlantisin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä residenssissä on 52 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Elysium Art Suites Bomonti 60 €
  Elysium Art Suites Bomonti

  Elysium Art Suites Bomonti

  Merkez Mh Ferikoy Firin Sk No35 Sisli, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Elysium Art Suites Bomonti on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä residenssissä on 46 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   The Suadiye Residence 90 €
   The Suadiye Residence

   The Suadiye Residence

   Bagdat Street No:435 Suadiye, Kadikoy, Istanbul
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Suadiye Residence on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bagdat Avenue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 32 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

    Chatto Residence 66 €
    Chatto Residence

    Chatto Residence

    Kavala sok.No 12, Cumhuriyet cad.Cami mah., Tuzla
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chatto Residence on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sea of Marmara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä residenssissä on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

     Golf Royal İstanbul Residence 26 €
     Golf Royal İstanbul Residence

     Golf Royal İstanbul Residence

     Halaskargazi Caddesi No:7 Harbiye, Sisli, Istanbul
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Golf Royal İstanbul Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta City's Nişantaşın ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 25 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Budak Residence 33 €
      Budak Residence

      Budak Residence

      Taksim Feridiye Cad No :19/1, Istanbul, Beyoglu
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Budak Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä residenssissä on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

       Mall Of İstanbul The Residence Hae hinnat
       Mall Of İstanbul The Residence

       Mall Of İstanbul The Residence

       Ziya Gökalp Mah. Süleyman Demirel Blv., No 7, Istanbul, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mall Of İstanbul The Residence sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Mall of İstanbul. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä residenssissä on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Fidan Residence Taksim 34 €
        Fidan Residence Taksim

        Fidan Residence Taksim

        Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Siraselviler Caddesi Hocazade Sokak No 8, Istanbul, Beyoglu
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fidan Residence Taksim sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä residenssissä on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

         Eva Residence Hae hinnat
         Eva Residence

         Eva Residence

         Sadri Alışık sok. No:11, Beyoglu, Istanbul
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Eva Residence on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Taksim-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 11 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Balkon Residence Hae hinnat
          Balkon Residence

          Balkon Residence

          Galipdede Caddesi, Balkon Cikmazi Sokak 3-4 Galata, Beyoglu, Istanbul
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Balkon Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä residenssissä on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

           Ozay Suites 50 €
           Ozay Suites

           Ozay Suites

           Vedat Günyol Caddesi Defne Sokak No:1, Atasehir, Istanbul, Istanbul
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Ozay Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Watergarden-vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä residenssissä on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

            Nisantasi Residence Hae hinnat
            Nisantasi Residence

            Nisantasi Residence

            Mesrutiyet Mh Kevser Sk No39 Sisli, Istanbul
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Nisantasi Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amerikkalainen sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä residenssissä on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

             Kohteen Istanbul Residenssit – lomailua juuri sinun makuusi

             Kohteen Istanbul Residenssit tarjoavat mahdollisuuden viettää juuri sinun näköisesi loman. Residensseissä asut kodikkaasti, ja käytössäsi on runsaasti tilaa ja keittiö ruoan laittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen huoneisto, sillä käytettävissä on hotelleille tyypillisiä palveluita, joihin voivat kuulua esimerkiksi vastaanottotiski tai huonesiivous. Nämä palvelut takaavat, että kaikki toimii sujuvasti ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen.

             Kohteessa Istanbul lomaileville lapsiperheille ja isommille matkaseurueille residenssi on juuri sopiva majoitusvaihtoehto. Se antaa koko porukalle mahdollisuuden majoittua yhdessä, eikä tilasta tule puutetta. Residensseissä on yleensä useampia makuuhuoneita ja riittävästi vuoteita suuremmallekin vierasmäärälle. Residenssit sijaitsevat usein tunnetuimpien nähtävyyksien ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten paikasta toiseen siirtyminen käy kätevästi.

             Kohteen Istanbul Residenssit – lomaile edullisesti

             Jos et halua käyttää koko lomabudjettiasi majoitukseen, silloin kohteen Istanbul Residenssit ovat juuri sopiva vaihtoehto majapaikaksi. Residensseihin mahtuu yleensä isompikin matkaseurue, ja voitte jakaa yöpymiskustannukset keskenänne ja säästää näin kuluissa. Ja mikä parasta, residensseissä on yleensä keittiö, joten ruokaa voi valmistaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaan, ja rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

             Kohteen Istanbul Residenssit – odotettavissa upeita lomakokemuksia

             Vaikka kohteen Istanbul Residenssit voivatkin auttaa säästämään kustannuksissa, se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään mukavuuksista. Itse asiassa ne vastaavat usein tasoltaan neljän tähden hotelleja. Joissakin residensseissä vieraiden käytettävissä voi olla kattouima-allas baaripalveluineen. Joidenkin valikoimaan voi puolestaan kuulua kuntosali ja kylpyläpalvelut, jotka auttavat rentoutumaan nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen. Huonepalvelu, aamiaisbuffet tai kahvila voivat myös kuulua tarjolla oleviin palveluihin.

             Löydä ebookersilta kohteen Istanbul parhaat Residenssit

             Mikäli residenssi kuulostaa sinulle sopivalta majoitusmuodolta, kannattaa tutustua ebookersin kattavaan valikoimaan. ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Istanbul Residenssit, jotka vastaavat toiveitasi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.

             Kohteen Istanbul Residenssit – lomailua juuri sinun makuusi

             Kohteen Istanbul Residenssit tarjoavat mahdollisuuden viettää juuri sinun näköisesi loman. Residensseissä asut kodikkaasti, ja käytössäsi on runsaasti tilaa ja keittiö ruoan laittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen huoneisto, sillä käytettävissä on hotelleille tyypillisiä palveluita, joihin voivat kuulua esimerkiksi vastaanottotiski tai huonesiivous. Nämä palvelut takaavat, että kaikki toimii sujuvasti ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen.

             Kohteessa Istanbul lomaileville lapsiperheille ja isommille matkaseurueille residenssi on juuri sopiva majoitusvaihtoehto. Se antaa koko porukalle mahdollisuuden majoittua yhdessä, eikä tilasta tule puutetta. Residensseissä on yleensä useampia makuuhuoneita ja riittävästi vuoteita suuremmallekin vierasmäärälle. Residenssit sijaitsevat usein tunnetuimpien nähtävyyksien ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten paikasta toiseen siirtyminen käy kätevästi.

             Kohteen Istanbul Residenssit – lomaile edullisesti

             Jos et halua käyttää koko lomabudjettiasi majoitukseen, silloin kohteen Istanbul Residenssit ovat juuri sopiva vaihtoehto majapaikaksi. Residensseihin mahtuu yleensä isompikin matkaseurue, ja voitte jakaa yöpymiskustannukset keskenänne ja säästää näin kuluissa. Ja mikä parasta, residensseissä on yleensä keittiö, joten ruokaa voi valmistaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaan, ja rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

             Kohteen Istanbul Residenssit – odotettavissa upeita lomakokemuksia

             Vaikka kohteen Istanbul Residenssit voivatkin auttaa säästämään kustannuksissa, se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään mukavuuksista. Itse asiassa ne vastaavat usein tasoltaan neljän tähden hotelleja. Joissakin residensseissä vieraiden käytettävissä voi olla kattouima-allas baaripalveluineen. Joidenkin valikoimaan voi puolestaan kuulua kuntosali ja kylpyläpalvelut, jotka auttavat rentoutumaan nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen. Huonepalvelu, aamiaisbuffet tai kahvila voivat myös kuulua tarjolla oleviin palveluihin.

             Löydä ebookersilta kohteen Istanbul parhaat Residenssit

             Mikäli residenssi kuulostaa sinulle sopivalta majoitusmuodolta, kannattaa tutustua ebookersin kattavaan valikoimaan. ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Istanbul Residenssit, jotka vastaavat toiveitasi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Istanbul

             Näytä kaikki 3 484 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE 140 €
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Belgrad Ormani, Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Atatürkin olympiastadion ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn 57 €
              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Silahtaraga Caddesi, No. 87, Eyup, Istanbul
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Halic Congress Center (kokouskeskus) on 4,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. İstiklalin puistokatu ja Topkapın palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hagia Sofia ja Vodafone Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Piyerlotin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Eyüpin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 94 €
               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

               Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE 126 €
                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

                Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tämä hotelli on samalla seudulla kuin Belgrad Ormani.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.