Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Asunnot Jamaika

77 €
Nianna Coral Bay Gorgeous Townhouse- 2

Nianna Coral Bay Gorgeous Townhouse- 2

3.5 kautta 5.0 646 Coral Gardens Avenue, Montego Bay, Saint James
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SuperClubs Ironshore Golf and Country Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
79 €
Mystic Mountain apartment

Mystic Mountain apartment

3.0 kautta 5.0 Dacosta Dr, Ocho Rios, St. Ann Parish
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turtle River Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Relax Resort

Relax Resort

2.5 kautta 5.0 26 Hobbs Ave, Montego Bay, Saint James
Relax Resort on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hip Strip. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Tilava 2 Makuuhuoneen Huoneisto @ Cedar Grove Portmoreissa

Tilava 2 Makuuhuoneen Huoneisto @ Cedar Grove Portmoreissa

Cedar Grove Blvd, #9, Portmore, Saint Catherine
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Sovereign Village Mall. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
53 €
Palm View Guesthouse and Conference Centre

Palm View Guesthouse and Conference Centre

2.5 kautta 5.0 22 Delisser Drive, off Queens Drive, Montego Bay, Saint James
Palm View Guesthouse and Conference Centre on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hip Strip. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Oakland Guest Apartments

Oakland Guest Apartments

3.5 kautta 5.0 114 - 116 Constant Spring Rd, Kingston 8, Kingston
Oakland Guest Apartments on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Super Value Town Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
139 €
Nianna Luxurious Villa

Nianna Luxurious Villa

3.5 kautta 5.0 57 Cottonwood Road, Spring Farm, Montego Bay, Saint James
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Half Moon Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 rantabaaria. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cattleya's New Kingston Guest Apartment

Cattleya's New Kingston Guest Apartment

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta huoneiston tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Devon House. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Turtle Towers Apartments

Turtle Towers Apartments

2.5 kautta 5.0 Main Street, Ocho Rios, Saint Ann
Turtle Towers Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turtle River Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 15 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Jamaika, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Jamaika todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Jamaika – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Jamaika, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Jamaika nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Jamaika sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Jamaika nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Jamaika Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Jamaika hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Jamaika

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Jamaika, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Jamaika parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Jamaika

Näytä kaikki 3 145 majoitusliikettä kohteessa Jamaika
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.