Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Kata

Fin Hostel Co Working 11 €
Fin Hostel Co Working

Fin Hostel Co Working

100/12-13 Kata Road, Karon, Phuket
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fin Hostel Co Working on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Sleepy Station - Hostel 29 €
  Sleepy Station - Hostel

  Sleepy Station - Hostel

  27/11 Kade Kwan Rd, Karon
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sleepy Station - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Porpeang -markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   iNest Poshtel - Hostel 45 €
   iNest Poshtel - Hostel

   iNest Poshtel - Hostel

   59, Ketkwan Road, Karon
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    INest Poshtel - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Porpeang -markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

    FIN Hostel Phuket 18 €
    FIN Hostel Phuket

    FIN Hostel Phuket

    100/20 Kata Night Plaza Kata Road, Karon, Phuket
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     FIN Hostel Phuket sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     Tall Tree Poshtel Phuket - Hostel 36 €
     Tall Tree Poshtel Phuket - Hostel

     Tall Tree Poshtel Phuket - Hostel

     Patak Rd, 17-17/1, Karon, Phuket
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tall Tree Poshtel Phuket - Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      Sino Hostel Kata 11 €
      Sino Hostel Kata

      Sino Hostel Kata

      100/29 Kata Road, Kata Beach, Karon, Phuket
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sino Hostel Kata sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Porpeang -markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Stay@kata Poshtel 49 €
       Stay@kata Poshtel

       Stay@kata Poshtel

       161 Soi Khoktanod, Karon, Phuket
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stay@kata Poshtel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Baan Thai Homestay by bGb Villas - Hostel 33 €
        Baan Thai Homestay by bGb Villas - Hostel

        Baan Thai Homestay by bGb Villas - Hostel

        23 Kade Kwan Road, Kata, Karon, Phuket
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Baan Thai Homestay by bGb Villas - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Porpeang -markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         Nonnee 74 €
         Nonnee

         Nonnee

         18/41 Khoktanod Rd., Kata Beach, Karon, Phuket
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Nonnee on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 2 tähden hostellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

          TP Hostel Kata Beach Phuket 22 €
          TP Hostel Kata Beach Phuket

          TP Hostel Kata Beach Phuket

          9 Kata Beach Road, Karon, Phuket
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           TP Hostel Kata Beach Phuket on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

           The Lucky Kata Hostel 19 €
           The Lucky Kata Hostel

           The Lucky Kata Hostel

           42 Taina Rd., T.Karon, Karon
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            The Lucky Kata Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

            South Siam Guesthouse Hae hinnat
            South Siam Guesthouse

            South Siam Guesthouse

            25 Ketkwan Road, Kata Beach, Mueang District, Karon, Phuket
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             South Siam Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Porpeang -markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

             Varaa Hostellit kohteessa Kata ebookersilta

             Kohteen Kata hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Kata

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Kata niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Kata. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Kata Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Kata Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Kata vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Kata parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Kata kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Kata saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Kata!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Kata

             Näytä kaikki 304 majoitusliikettä kohteessa Kata
             The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket 59 €
             The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

             The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

             5 Patak Soi 2, Patak Road, Muang, Karon, Phuket
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Dino Park Mini Golf, Katan ranta ja Kata Porpeang -markkinat sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kata Noin ranta ja Karonin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Chanalai Garden Resort, Kata Beach 97 €
              Chanalai Garden Resort, Kata Beach

              Chanalai Garden Resort, Kata Beach

              247 Koktanode Rd, Kata Beach, Karon, Phuket
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Kata Noin ranta on 0,6 kilometrin ja Karonin ranta on 2,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Chalongin temppeli ja Promthepin niemi ovat myös 10 kilometrin päässä.

               The Shore at Katathani 505 €
               The Shore at Katathani

               The Shore at Katathani

               14 Kata Noi Rd., Muang, Karon, Phuket
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Kok Changin elefanttisafari, Kata Noin ranta ja Katan ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Karonin ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös 5 kilometrin päässä.

                Katathani Phuket Beach Resort 194 €
                Katathani Phuket Beach Resort

                Katathani Phuket Beach Resort

                14 Kata Noi Road, Karon, Phuket
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Kata Noin ranta ja Katan ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Karonin ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.