Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kfar Blum – Matkat

Tervetuloa – Kfar Blum toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi! Galilea on yllättävän monipuolinen lomakohde, jossa on paljon tutustumisen arvoisia paikkoja.

Kfar Blum – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika sulkea toimiston ovi ja nähdä Kfar Blum ja sen kiehtovat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset kaikesta siitä, mitä hyvään matkaan tarvitaan.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, saat alennusta jopa 9.6%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta löytää etsimänsä.

Ajatteletko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa matkapaketti jo heti. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta paremman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, me vastaamme siihen palauttamalla erotuksen.

N-Y-T, nyt! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan herätä. Kaikissa kohteissa on iloisia yllätyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi matkakohde.

Varausehtoja sovelletaan.

Kfar Blum – Matkat

Maan pääkaupunki Jerusalem sijaitsee noin 160 km etelään kohteesta Kfar Blum.

40 km länteen sijaitseva Tyren ranta on loistava paikka viettää muutama tunti rantaan huuhtoutuneita simpukankuoria keräillen. Sen lisäksi 45 km etelään sijaitseva Ein Gevin ranta tarjoaa sekin upeita merimaisemia.

Hermonin vuori (hiihtokeskus) on paikka, jossa voit nauttia luonnon rauhoittavista äänistä. Se sijaitsee vain 20 km:n päässä kaupungista, joten perille päästäksesi sinun ei ole pakko istua autossa koko päivää. Beatitudes-vuori, jonne on matkaa 35 km, on toinen hyvä retkikohde.

Kiinnostaako jalkapallo ja haluatko päästä seuraamaan jännittävää peliä? Ironin stadion sijaitsee 5 km:n päässä kaupungissa Qiryat Shemona, ja Hapoel Ironi Kiryat Shmona F.C. kohtaa siellä vastustajansa kotikentällään.

Jos haluat nähdä enemmän, ota retkikohteeksi Amir. Tähän viehättävään kohteeseen pääset matkustamalla vain 1 km itään, ja sieltä löytyvät esimerkiksi Koach-Nabi Yushan linnoitus ja Manara Cliff -köysirata. Haluaisitko vielä jotain muutakin? Sde Nehemia sijaitsee 2 km koilliseen kohteesta Kfar Blum, ja sen suosituimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Sa'arin vesiputous ja Beit HaShomer -museo.

Tel Hazor (historiallinen alue), Alman luola ja Yleisnäyttely ovat iltapäiväretken arvoisia. Amuka on niistä vain 20 km:n etäisyydellä. Jos haluat nähdä muutakin ja aikaa riittää, Hameiri-museo ja Unkaria puhuvien juutalaisten museo kannattaa myös nähdä.

Sitten kun on aika lentää kotiin, valitse matkareitti, pakkaa matkalaukut ja laita herätyskello päälle. Lähin lentokenttä, Rafic Haririn kansainvälinen lentokenttä (BEY), sijaitsee 75 km pohjoiseen.

Kfar Blum – Hotellit

Myös kaikkein valveutuneimmat matkailijat joutuvat toimimaan silloin, kun on varmistettava majoitus. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla ainoastaan 5 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä. Kun tarjonta on näin rajallinen, on parasta toimia nopeasti!

Voit herätä lomalla joka aamuun hymyillen, jos olet onnistunut löytämään huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Bakfar Country Lodging ja Nuriel Fruit & Guest House.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kfar Blum

Näytä kaikki 175 majoitusliikettä kohteessa Kfar Blum
Pastoral Kfar Blum Hotel

Pastoral Kfar Blum Hotel

Kfar Blum Upper Galilee, Kfar Blum
   
   

  Pastoral Kfar Blum Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hulan laakso. Majoitusliike ...

  Pastoral Kfar Blum Hotel189 €

  Pastoral Kfar Blum Hotel189 €
  Hermon Holiday Village

  Hermon Holiday Village

  Moshav Neve Ativ, Neve Ativ, North Golan
    
    

   Hermon Holiday Village on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hermonin vuori (hiihtokeskus). Majoitusliike ...

   Hermon Holiday VillageHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.