Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kinneret – Matkat

Valitse seuraavalle reissullesi uusi lomakohde, kuten Kinneret. Matkan järjestäminen käy leikiten meidän avullamme. Kaiken lisäksi ympäröivä seutu ja koko Galilea tulevat vinkeillämme helposti tutuiksi.

Kinneret – Matkat

Pääkaupunki Jerusalem sijaitsee kohteesta Kinneret noin 110 km etelään.

Houkutteleeko sinua rentouttava kävelyretki kauniissa merimaisemissa? Tähän tarkoitukseen täydellisesti sopiva Tyren ranta sijaitsee 70 km kohteesta Kinneret. Myös 85 km päässä sijaitseva Poleg (ranta) on toinen erinomainen tutustumiskohde.

Tabor-vuori on paikka, jossa voit täyttää keuhkot raittiilla ilmalla ja ihastella ympäröivää luontoa. Se sijaitsee 17 km:n päässä kaupungin alueelta. Toinen rauhallinen luontokohde on Beatitudes-vuori, jonne on matkaa 16 km.

Hatzer Kinneret on historiallinen maamerkki, jossa vieraileminen tekee tekee lomastasi vieläkin paremman.

Kiinnostaako jalkapallo ja tahtoisitko päästä seuraamaan kiihkää ottelua? Näe, kuinka Maccabi Ahi Nazareth F.C. peittoaa vierailijan kotiareenallaan Ilutin stadion. Se sijaitsee 25 km:n päässä kaupungissa Nazareth.

Houkutteleeko Yardenit-kastepaikka? Se on ihanteellinen paikka viettää aikaa.

Ben Yaakov (RPN) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 25 km pohjoiseen. Muistathan huolehtia, että lähdet matkaan riittävän ajoissa ehtiäksesi perille.

Kinneret – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksen, sitä nopeammin voit alkaa miettiä sinua odottavia jännittäviä seikkailuja. ebookersin sivustolla on yli 31 majoitusliikettä.

Jos ajattelet, että käytät reissussa rahaa mieluummin ainutlaatuisiin elämyksiin kuin yöpymisestä maksamiseen, The Scots Hotel ja Leonardo Club Hotel Tiberias ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Prima Galil ja Camila Resort ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä huippuhotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia luksuksesta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kinneret

Näytä kaikki 368 majoitusliikettä kohteessa Kinneret
Camila Resort

Camila Resort

Givaat Hakalaniyot 3, Kinneret
   
   

  Camila Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

  Camila ResortHae hinnat

  Ohalo Manor

  Ohalo Manor

  Kibbutz Kinneret, Jordan Valley, Kinneret
    
    
   2,0/5 (1 arvostelua)

   Ohalo Manor on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike ...

   Ohalo Manor98 €

   Ohalo Manor98 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.