Kizhi matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Kizhi – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sanoa hyvästit arkisille rutiineille ja nähdä Kizhi ja sen nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset lennoista ja majoituksista!

Säästät jopa , kun varaat meno-paluuliput ja majoituksen kerralla.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Haluatko olla varma tarjouksemme edullisuudesta? Varaa koko matkapaketti kerralla ebookers-palvelusta. Jos huomaat jossakin paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden aikana, me pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle erotuksen.

On koittanut aika toteuttaa unelmasi. Suuntaatpa sitten talvimaisemiin tai trooppiseen paratiisiin, me voimme auttaa sinua näkemään ja kokemaan kaiken sen, mitä haluatkin.Varausehtoja sovelletaan.

Kizhi – Matkat

Karjalan tasavalta on mielenkiintoista lomaseutua, jossa riittää paljon nähtävää. Ota suunnaksi erityisesti Kizhi – lomailijat otetaan aina avosylin vastaan.

Pääkaupunki Moskova sijaitsee suunnilleen 720 km etelään kohteesta Kizhi.

Kižin ulkoilmamuseo on paikka, jossa opit paljon uutta paikallisesta kulttuurista ja alueen ihmisistä.

Kiži-museo on historiallinen maamerkki, jossa vieraileminen tekee antaa matkallesi viimeisen silauksen.

Jos kuulla paikallisesta kulttuurista ja uskonnosta tai hiljentyä rauhallisessa tunnelmassa, Kižin luostari sopii sinulle täydellisesti.

Haluaisitko nähdä muitakin lähistön suosikkikohteita? Ojatevštšina sijaitsee noin 4 km luoteeseen varsinaisesta matkakohteestasi, joten hyppää rattiin ja pistä menoksi! Toinen kiinnostava vaihtoehto on 8 km etelään sijaitseva Sennaja Guba, johon kannattaa tehdä päiväretki.

Petroskoi sopii hyvin sekä shoppaajille että nähtävyyksistä innostuneille. Se sijaitsee vain 55 km lounaaseen, ja aivan lähistöltä löytyvät myös Lenin-aukio, Embankment Park ja Petroskoin draamateatteri. Vierailun arvoisia ovat toki myös Merimuseo ja Karjalan kansallisteatteri.

Paljasta sisälläsi uinuva seikkailija ja tutustu lähiseutuun harrastamalla vaikkapa moottorikelkkailua. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin kokeilla maastopyöräilyä?

Kannattaa kokeilla pyöräilyä tai rannikkokalastusta, jos tahdot levähtää hetken nähtävyydeltä toiselle ravaamisen keskellä.

Tykkäätkö vesilajeista? Lisää vähän roiskeita lomaasi kokeilemalla esimerkiksi uintia tai laitesukellusta.

Kuten varmasti huomaat, alueen taidemuseoihin, historiallisiin museoihin, taidegallerioihin ja teattereihin on kätketty valtavasti mielenkiintoista nähtävää.

Etsitkö tekemistä, joka sopisi koko perheelle? Seudun monet ulkoilmamuseot, ulkoilmanäyttelyt ja puutarhat ovat yksi mahdollinen vaihtoehto.

Saat lisätietoa helposti tämän alueen jännittävästä historiasta, kun teet retken lähiseudun perinteisiin kyliin, historiallisille alueille ja sotajäänteille ja -muistomerkeille. Jos et onnistu saamaan käyttöösi opasta, voit tehdä retkiä myös omin päin.

Aina kannattaa pistäytyä lähiseudun kirkkoihin, katedraaleihin ja luostareihin. Se on tilaisuus tuntea ja ymmärtää enemmän uskonnoista.

Sanomalla joukon ilmaisuja paikallisella kielellä reissustasi tulee paljon miellyttävämpi. "Prijatnovo appetita!" tarkoittaa suomeksi "hyvää ruokahalua". "Xaroševo dnja!" ("hyvää päivänjatkoa") on myös hyödyllinen muistaa.

12 kesäkuuta on merkittävä päivämäärä. Paikallisille sillä on vain yksi merkitys — Venäjän kansallispäivä. Päivää juhlitaan laajasti, ja tämä vuodenaika onkin täydellinen maassa vierailuun.

Vaikka tuntuu kurjalta sanoa Poka, voi kuitenkin lohduttautua sillä, että matka on ollut ikimuistoinen.

Lähin lentokenttä, Petroskoi (PES), on suunnilleen 60 km länteen. Muistathan varata riittävästi aikaa, jotta pääset ajoissa perille etkä myöhästy kotimatkalta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Kizhi

Miten löytää kohteen Kizhi matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kizhi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Kizhi lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Kizhi pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Kizhi?

Juuri nyt kohteeseen Kizhi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kizhi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kizhi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kizhi?

Kohteen Kizhi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kizhi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.