Pääosion alkuosa

Suositut Lomapuistot – Kolmården

Hae hinnat
First Camp Kolmården

First Camp Kolmården

3.0 kautta 5.0 Sandviken, Kolmården
First Camp Kolmården sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Svintunan mylly. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden lomapuistossa on 16 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi jääkaapin ja lieden.

Kohteen Kolmården Lomapuistot – lomaile edullisesti

Onko Kolmården seuraava lomakohteesi? Kuulostaa hyvältä! Lomapuistot ovat mitä parhain valinta majoituspaikaksi, ja ebookersilta löytyykin kattava valikoima sopivia vaihtoehtoja. Lomapuistot on suunnattu pääasiassa lapsiperheille ja pienemmällä budjetilla matkustaville, ja niistä löytyy runsaasti erilaisia palveluita, mikä takaa onnistuneen lomakokemuksen.

Kohteen Kolmården Lomapuistot ovat myös hintatasoltaan edullisempia kuin isojen lomakeskusten hotellit. Tämä johtuu siitä, että ne sijaitsevat yleensä hieman syrjemmässä ja majoitustilat ovat vaatimattomampia, esimerkiksi mökkejä, joissa on kerrossängyt. Käytössä on usein myös keittiötilat, joten ruoan valmistaminen onnistuu helposti. Tämä auttaa säästämään kustannuksissa, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

Kohteen Kolmården Lomapuistot ovat lapsiperheiden lomakeitaita

Kohteen Kolmården Lomapuistot on suunniteltu nimenomaan lapsiperheiden tarpeisiin. Lomapuistoista löytyy monenlaisia majoitusvaihtoehtoja vaatimattomampaan makuun. Aika kuluu mukavasti, sillä lomapuistoissa on panostettu erityisesti koko perheen aktiviteetteihin. Alueella onkin yleensä monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten leikkipaikkoja, pöytätennispöytiä ja pelihalleja. Kohteen Kolmården Lomapuistot ovat mukava paikka viettää lämpimiä kesäpäiviä, sillä niissä voi polskia uima-altaassa ja istua kahvilassa viilentäviä juomia nauttien.

Kohteen Kolmården Lomapuistot – vietä lomasi luonnon rauhassa

Kohteen Kolmården Lomapuistot ovat edullinen majoitusvaihtoehto, sillä ne sijaitsevat sivussa vilkkaimmista alueista. Suosituimpiin nähtävyyksiin saattaa olla hieman pidempi matka, mutta lisäbonuksena pääset nauttimaan rauhasta ja luonnon läheisyydestä.

Lomapuistot sopivat matkailijoille, jotka arvostavat lomallaan rauhallista sijaintia ja haluavat viettää aikaa ulkoilmassa erilaisten harrastusten parissa. Mukaan kannattaakin pakata retkeilyvarusteet ja vaelluskengät, sillä ympäristössä on paljon nähtävää. Täällä voit viettää rauhallisen loman kaukana suosittujen turistikohteiden ruuhkista ja rentoutua luonnossa liikkuen. Rauhallisessa ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat pian.

Löydä ebookersilta kohteen Kolmården parhaat Lomapuistot

Olemme tehneet sopivan lomapuiston löytämisen kohteesta Kolmården helpoksi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki hakuehtojesi mukaiset ja kyseisenä ajankohtana saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoamme, jonka avulla löydät helposti kaikki lähistön Lomapuistot.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Kolmården

Näytä kaikki 117 majoitusliikettä kohteessa Kolmården
First Camp Kolmården Hae hinnat
First Camp Kolmården

First Camp Kolmården

Sandviken, Kolmården
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Svintunan mylly on 0,6 kilometrin ja Kolmårdenin eläintarha on 4,4 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomapuistosta. Ingelsta golfklubb ja Kaupunginmuseo ovat myös 25 kilometrin päässä.

  Kolmarden Susp Hae hinnat
  Kolmarden Susp

  Kolmarden Susp

  Vildmarkshotellet Kolmårdens, ABVildmarkshotellet618 93, Kolmården, Itä-Götanmaan lääni
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kolmårdenin eläintarha on 4,1 kilometrin ja Svintunan mylly on 6,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Ingelsta golfklubb ja Jonakers Golf Club (golfkeskus) ovat myös 32 kilometrin päässä.

   2 Huonetta Majoitus Kolmården Hae hinnat
   2 Huonetta Majoitus Kolmården

   2 Huonetta Majoitus Kolmården

   Skvätten Höjden, Kolmården, Itä-Götanmaan lääni
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kolmårdenin eläintarha on 5,9 kilometrin päässä tästä lomakodista. Svintunan mylly ja Jonakers Golf Club (golfkeskus) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Svensksundsvikenin luonnonsuojelualue ja Götan kanava ovat myös 32 kilometrin päässä.

    3 Huoneen Majoitus Kolmården Hae hinnat
    3 Huoneen Majoitus Kolmården

    3 Huoneen Majoitus Kolmården

    Hultstugan, Kolmården, Itä-Götanmaan lääni
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kolmårdenin eläintarha, Jonakers Golf Club (golfkeskus) ja Svintunan mylly ovat 25 kilometrin päässä tästä lomakodista. Nyköping Golf Club (golfkeskus) ja Kiladalensin golf-kerho ovat myös 32 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.