Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Kööpenhamina

CABINN Apartments 138 €
CABINN Apartments

CABINN Apartments

Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  CABINN Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Field'sin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 517 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  STAY Seaport 197 €
  STAY Seaport

  STAY Seaport

  Murmanskgade 15, Nordhavn, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   STAY Seaport on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parken-stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kattoterassi. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   NORD Collection | Hotel Apartments 101 €
   NORD Collection | Hotel Apartments

   NORD Collection | Hotel Apartments

   Nyrnberggade 31, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    NORD Collection | Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frelsers Kirke. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    STAY Copenhagen 229 €
    STAY Copenhagen

    STAY Copenhagen

    Islands Brygge 79A, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     STAY Copenhagen on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 179 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     STAY Bryggen 214 €
     STAY Bryggen

     STAY Bryggen

     Hilmar Baunsgaards Blvd, Kööpenhamina, Sealand
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      STAY Bryggen on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konserttitalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Gammeltorv Apartments 143 €
      Gammeltorv Apartments

      Gammeltorv Apartments

      Vestergade 6A, Kööpenhamina
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Gammeltorv Apartments on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strøget. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       No 56 - Luxury Apartments by Habitat 219 €
       No 56 - Luxury Apartments by Habitat

       No 56 - Luxury Apartments by Habitat

       Bredgade 56, Kööpenhamina
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        No 56 - Luxury Apartments by Habitat on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marmorkirken. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        The Nordic Collection III 216 €
        The Nordic Collection III

        The Nordic Collection III

        Nygade 5, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Nordic Collection III on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strøget. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Boutique Apartments by Kgs Nytorv 193 €
         Boutique Apartments by Kgs Nytorv

         Boutique Apartments by Kgs Nytorv

         Store kongensgade 44 B-C, Kööpenhamina, Sealand
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Boutique Apartments by Kgs Nytorv sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.

          Värikäs Nyhavn-kokemus Hae hinnat
          Värikäs Nyhavn-kokemus

          Värikäs Nyhavn-kokemus

          2 Lille Strandstræde, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja lieden.

           Spacious Apartments in Copenhagen Centre 191 €
           Spacious Apartments in Copenhagen Centre

           Spacious Apartments in Copenhagen Centre

           Vestergade 6, Kööpenhamina
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Spacious Apartments in Copenhagen Centre on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strøget. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            CPH Boutique Hotel Apartments 217 €
            CPH Boutique Hotel Apartments

            CPH Boutique Hotel Apartments

            Esplanaden 46, Kööpenhamina
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             CPH Boutique Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amalienborgin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kahvilan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kööpenhamina, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kööpenhamina todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Kööpenhamina – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kööpenhamina, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kööpenhamina nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Kööpenhamina sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kööpenhamina nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kööpenhamina Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kööpenhamina hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kööpenhamina

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kööpenhamina, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kööpenhamina parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kööpenhamina, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kööpenhamina todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Kööpenhamina – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kööpenhamina, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kööpenhamina nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Kööpenhamina sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kööpenhamina nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kööpenhamina Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kööpenhamina hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kööpenhamina

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kööpenhamina, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kööpenhamina parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Kööpenhamina

             Näytä kaikki 469 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
             Clarion Hotel Copenhagen Airport Hae hinnat
             Clarion Hotel Copenhagen Airport

             Clarion Hotel Copenhagen Airport

             Ellehammersvej 20, Kastrup
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

              Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 87 €
              Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

              Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

              Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
                
               2.0 kautta 5.0 Tähteä

               Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

               Urban House Copenhagen by MEININGER 82 €
               Urban House Copenhagen by MEININGER

               Urban House Copenhagen by MEININGER

               Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Tivoli Hotel 132 €
                Tivoli Hotel

                Tivoli Hotel

                Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.