Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Kreikan saaret

Alexander's Suites 83 €
Alexander's Suites

Alexander's Suites

Oia, Santorini, Santorini Island
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Alexander's Suites on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

  Amaya Selection of Villas 142 €
  Amaya Selection of Villas

  Amaya Selection of Villas

  Oia city, Santorini, Santorini Island
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Amaya Selection of Villas on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

   The Dream Hae hinnat
   The Dream

   The Dream

   Oia village, Santorini
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Dream on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

    Little Venice Suites Hae hinnat
    Little Venice Suites

    Little Venice Suites

    Little Venice, Mykonos Town, Mykonos, South Aegean
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Little Venice Suites on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Panagía Paraportianin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Finesse Suites 78 €
     Finesse Suites

     Finesse Suites

     Oia, Santorini, Santorini Island
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vip Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa kalustetun parvekkeen ja LCD-television.

      Madres Houses Hae hinnat
      Madres Houses

      Madres Houses

      Mykonos Town, Mykonos
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Madres Houses on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mýkonoksen vanha satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Kaleidoscope Cave Houses Oia 117 €
       Kaleidoscope Cave Houses Oia

       Kaleidoscope Cave Houses Oia

       Oia Village, Santorini
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kaleidoscope Cave Houses Oia on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

        Villa Ariadni 144 €
        Villa Ariadni

        Villa Ariadni

        Oia Village, Santorini
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Ariadni on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

         Smaro Studios 126 €
         Smaro Studios

         Smaro Studios

         Firostefani, Santorini, Santorini Island
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Smaro Studios on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja porealtaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

          Anemi House & Villas Hae hinnat
          Anemi House & Villas

          Anemi House & Villas

          Oia, Santorini
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Anemi House & Villas on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

           With Inn Hae hinnat
           With Inn

           With Inn

           Gefiraki Tourlos, Mykonos
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            With Inn on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tourlosin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

            Izabella's House 58 €
            Izabella's House

            Izabella's House

            Voriou Ipirou 1, Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mykonosin tuulimyllyt. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kreikan saaret, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kreikan saaret todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Kreikan saaret – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kreikan saaret, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kreikan saaret nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Kreikan saaret sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kreikan saaret nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kreikan saaret Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kreikan saaret hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kreikan saaret

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kreikan saaret, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kreikan saaret parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Kreikan saaret, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Kreikan saaret todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Kreikan saaret – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Kreikan saaret, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Kreikan saaret nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Kreikan saaret sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Kreikan saaret nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Kreikan saaret Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Kreikan saaret hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Kreikan saaret

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Kreikan saaret, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Kreikan saaret parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Kreikan saaret

             Näytä kaikki 20 523 majoitusliikettä kohteessa Kreikan saaret
             Infinity Suites & Dana Villas Hae hinnat
             Infinity Suites & Dana Villas

             Infinity Suites & Dana Villas

             Firostefani, Santorini, Santorini Island
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Keskustassa sijaitseva romanttinen huoneistohotelli lähellä lentokenttää. Petros M. Nomikoksen konferenssikeskus, Puerto Viejo ja Arkeologinen museo ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Thiran esihistoriallinen museo ja Wall Paintings of Thira Exhibition (museo).

              Loizos Stylish Residences Hae hinnat
              Loizos Stylish Residences

              Loizos Stylish Residences

              Fira, Santorini, Santorini Island
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Thiran esihistoriallinen museo ja Santorínin kaldera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arkeologinen museo sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

               Palladium Hotel Hae hinnat
               Palladium Hotel

               Palladium Hotel

               Plati Yialos, Mykonos, Mykonos Island
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Platis Yalóksen ranta, Ornóksen ranta ja Psaroun uimaranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Mykonosin tuulimyllyt ja Panagía Paraportianin kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

                Acrogiali Beach Hotel Hae hinnat
                Acrogiali Beach Hotel

                Acrogiali Beach Hotel

                Platys Yialos, Mykonos, Mykonos Island
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Psaroun uimaranta, Ornóksen ranta ja Mykonosin tuulimyllyt sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla lentokentän yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Mykonosin arkeologinen museo ja Paradise Beach ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.