Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Aamiaismajoitukset Kuuba

77 €
Art Boutique Havana

Art Boutique Havana

4.0 kautta 5.0 Calle Habana 155, Old Havana, Havanna, La Habana
Art Boutique Havana on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi memory foam -patjallisen sängyn ja minibaarin.
Hae hinnat
Hostal Balcones Muralla

Hostal Balcones Muralla

3.5 kautta 5.0 Aguacate Street # 482, entre Muralla y Teniente Rey, Havanna
Hostal Balcones Muralla on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Vieja. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 baaria ja kahvilan. Tässä vuonna 1886 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi lähdevesialtaan ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
43 €
Casa Hostal Hermanos BF

Casa Hostal Hermanos BF

2.5 kautta 5.0 Street 37 Prado #4019a / 40 & 42, Cienfuegos
Casa Hostal Hermanos BF sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi baarin, kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa digitaalikanavat ja jääkaapin.
Hae hinnat
Casa Colonial La Terraza

Casa Colonial La Terraza

3.0 kautta 5.0 Padre Varela 207, entre Neptuno y Concordia, Havanna, La Habana
Casa Colonial La Terraza on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1924 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun lanain ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
70 €
La Rosa de Ortega

La Rosa de Ortega

4.0 kautta 5.0 252 Patrocinio entre Juan Bruno Zayas, y Cortina. La Víbora.10 de Octubre, Havanna
La Rosa de Ortega on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Plaza Vieja. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1938 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
Casa Manrique

Casa Manrique

3.0 kautta 5.0 No. 65, e/ San Lázaro y Lagunas, Centro Habana, Havanna, La Habana
Casa Manrique on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malecón. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation ja minibaarin.
Hae hinnat
Bed & Breakfast Telefonica

Bed & Breakfast Telefonica

3.0 kautta 5.0 Calle Amargura #110A, Havanna
Bed & Breakfast Telefonica sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Vieja. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä kattoterassin ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Alas Habana B&B

Alas Habana B&B

4.0 kautta 5.0 Calle 30 #2704, Between 27th and 29th St., Miramar, Havanna, Havana
Alas Habana B&B on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Clinica Central Cira Garcian klinikka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baari. Tässä vuonna 1942 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Alahabana Boutique Hotel

Alahabana Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Calle 13 No.7818 #78 y 80, Playa, Havanna, La Habana
Alahabana Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen ja rantabaarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.

Löydä kohteen Kuuba parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Kuuba aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa Kuuba – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Kuuba, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Kuuba, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen Kuuba Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen Kuuba Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Kuuba parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Kuuba Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Kuuba parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit Kuuba

Näytä kaikki 5 685 majoitusliikettä kohteessa Kuuba
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.